Renault’tan Faizsiz Kredi İmkanıyla Sıfır Megane Sedan!

Faizsiz Kredi İmkanları

Renault’un sunduğu bu kampanya, Renault Finans üzerinden kredi kullanılması durumunda geçerli. Megane Sedan’ın tüm versiyonları, bireysel müşteriler için perakende satın alımda bu avantajdan yararlanabiliyor. Özellikle sıfır otomobil almak isteyenler için cazip bir fırsat sunuluyor.

Kampanya Koşulları

Kampanyadan yararlanmak isteyenler için bazı şartlar bulunuyor. 200.000 TL kredi, 12 ay vade ile ve %0 faiz oranıyla sunulmakta. Aylık ödeme miktarı ise 16.888 TL olarak belirlenmiş durumda. Ancak, bu kampanya kapsamında bir peşinat ödemenin yapılması gerektiği de belirtiliyor. Peşinat miktarı, alınacak model ve versiyona göre değişiklik gösterebilir.

Maxxi Koruma Sigortası

Renault Finans’ın sunduğu finansman kampanyalarının bazı şartları var. Bu kampanya dahilinde, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) sigorta ürününün satın alınması gerekiyor. Eğer bu sigorta ürünü alınmazsa, Renault Finans'ın baz faiz oranları uygulanacak. Bu nedenle, kampanyadan en iyi şekilde yararlanmak isteyenlerin Maxxi Koruma sigortasını değerlendirmeleri faydalı olacaktır.

ÇATALPINAR MADEN MAHALLESİ’NDE ASFALT SEVİNCİ ÇATALPINAR MADEN MAHALLESİ’NDE ASFALT SEVİNCİ

Ekstra Bilgiler

Kampanya detaylarında, finansman kampanyalarının birleştirilemeyeceği ve kredi tahsis ücretlerinin kredi bedeline dahil edilmediği gibi önemli noktalar da mevcut. Kullanılacak kredi tutarı ve vadeye bağlı olarak faiz oranları ve maliyet oranları değişiklik gösterebilir.

Unutulmaması gereken bir diğer önemli ayrıntı ise kampanyanın stoklarla sınırlı olduğudur. 30 Eylül 2024 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerli olan bu kampanya, alıcılar için hızlı hareket etmeyi gerektiriyor.

Megane Sedan Fiyat Listesi

Renault’un Megane Sedan modelinde sunulan faizsiz taksit imkanı, bu aracı daha cazip hale getiriyor. Özellikle bir versiyonunun Egea Sedan modelinden daha ucuz olması, otomobil alıcıları için ilgi çekici bir durum oluşturuyor. İşte 26 Eylül 2024 tarihli Megane Sedan fiyatları:

  • Touch 1.3 TCe EDC 140 bg: 1.546.900 TL
  • Touch 1.5 Blue dCi EDC 115 bg: 1.700.000 TL
  • Icon 1.3 TCe EDC 140 bg: 1.628.900 TL
  • Icon 1.5 Blue dCi EDC 115 bg: 1.782.000 TL

Bu fiyatlar, Megane Sedan’ın çeşitli versiyonları arasında alıcılar için farklı seçenekler sunuyor.

Renault’un faizsiz kredi kampanyası, sıfır Megane Sedan almak isteyenler için önemli bir fırsat. Faizsiz taksit imkanı, düşük peşinat ve cazip fiyatlarla birleşince, bu kampanya otomobil tutkunlarının ilgisini çekiyor. Ancak, kampanyanın sınırlı bir süreyle geçerli olduğu unutulmamalı. Eğer sıfır bir otomobil almayı düşünüyorsanız, bu fırsatı kaçırmamak için acele etmenizde fayda var. Renault, otomobil severlere sunduğu bu avantajlarla, sektördeki rekabeti de artırmayı hedefliyor.