2020 yılının Aralık ayından bu yana devam eden Ripple-SEC davasında yavaş yavaş sona geliniyor. Davanın 31 Temmuz’a kadar 25 milyon dolarlık bir ceza ile sonuçlanması bekleniyor. Tarafların kararı temyize götürmesi durumunda ise sürecin uzayacağı tahmin ediliyor.

3 yıldan fazla bir süredir devam eden Ripple-ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davasının etkisiyle beklediği yükselişi yakalayamayan XRP, bir türlü yatırımcılarının hayal ettiği seviyelere gelemiyor.

Bir grup yatırımcı Ripple için 5 veya 50 dolar seviyesini ne zaman görecek diye spekülasyon yaratırken Ripple henüz 1 dolar seviyesinden bile işlem görmüyor. Gelin birlikte Ripple 1 dolar olur mu sorusuna yanıt arayalım.

CoinGecko verilerine göre XRP, bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 0,4264 dolardan işlem görüyor. XRP’nin tüm grafiklerine kırmızı renk hakim iken son 1 yıldaki düşüş yüzde 9,5’a yakın oluyor. XRP’deki düşüş son 30 günde yüzde 13, son 14 günde yüzde 9,8 ve son 7 günde yüzde 10 civarında gerçekleşiyor.

Ripple fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesini görerek 3,84 dolara yükseldiği Ocak 2018 seviyesinin yüzde 87,5 altında seyrediyor.

Ripple ve SEC arasındaki davadan sürpriz bir şekilde kripto şirketi lehine bir sonuç çıkması durumunda Ripple fiyatının 1 doları görebileceği iddia ediliyor. Aynı şekilde gerçekleşecek bir boğa koşusunun da XRP fiyatını 1 dolar seviyesine çekebileceği düşünülüyor. Bununla birlikte son 1 yıllık performansa göre Ripple, henüz yukarı yönlü bir hareket emaresi göstermiyor.

Yatırımcıların beklentisini karşılayamayan Ripple’ın aksine kripto arenasına yeni giren Shiba Shootout token, hızla daha geniş bir topluluğa kavuşuyor. Ön satış etkinliği ile dikkat çeken proje, köpek temalı meme coin projeleri arasında kendisine yer buluyor.

Shiba Shootout Token 1 Milyon Dolara Koşuyor

Kripto dünyasına yepyeni bir soluk getirerek Vahşi Batı teması ile geliştirilen Shiba Shootout token, erken dönem yatırımcılardan ilgi görüyor. İndirimli fiyatlarla Shiba Shootout token satın almak isteyen kripto meraklılarından toplanan fonlar hızla 1 milyon dolara koşuyor.

SHIBASHOOT sembolü ile karşımıza çıkan projenin ön satışının ilgi görmesinde birkaç sebep bulunuyor. Köpek temalı bir meme coin olmasının yanı sıra Shiba Shootout token, işlevsellik de sunuyor. Sadece viral popülerlik sunan pek çok meme coin projesinin aksine SHIBASHOOT, token sahiplerinin aktif bir şekilde platformun geleceğiyle ilgili karar vermesine olanak tanıyor.

SHIB, DOGE ve BONK gibi projelerin yüzde 5000 civarında artarak ralli yaptığı göz önüne alındığında Shiba Shootout’un benzer bir performans sergileme ihtimali yüksek kabul ediliyor. Katılımcılara işlevsellik sunması, bu konuda proje ekibinin elini kuvvetlendiriyor.

Sadece popülerlik değil işlevsellik de isteyen yatırımcılar, Shiba Shootout token satın almak için adeta sıraya giriyor.

Shiba Shootout Token Satın Almak İçin 5 Sebep

Erken dönem yatırımcı olarak düşük ön satış fiyatlarından istifade etmek isteyen kripto meraklıları için projenin göze çarpan 5 özelliğini listeledik.

●      İşlevsellik: Viral popülerliğin yanı sıra bir yönetişim tokeni olarak konumlanması, SHIBASHOOT tokene gösterilen ilginin artmasına yol açıyor.

●      Bonus ödüller: Shiba Shootout projesindeki “Tasarruf Çıkını” isimli özellik ile kullanıcılar tokenlerinin bir kısmını özel bir cüzdanda saklayarak ekstra ödül kazanma şansı elde edebiliyor.

●      Kaktüs Staking: Shiba Shootout token kilitleyerek pasif gelir elde etme imkanı sunan “Kaktüs Staking” özelliği yoğun talep görüyor. Şu ana kadar stake edilen token sayısı 17 milyonu aşıyor. Tematik bir token kilitleme mekanizması ile katılımcılar, yıllara yayılacak şekilde teşvik ediliyor. Katılımcılar ne kadar uzun süre tokenlerini kilitlemeyi tercih ederse o kadar fazla kazanıyor.

●      Topluluk vurgusu: Proje ekibi, token sahipleri için kripto paralar ve Shiba Shootout ilgili deneyimlerini paylaşabilecekleri bir ‘Kamp Ateşi Hikayeleri’ grubu oluşturuyor. Bu deneyim paylaşımı grubu, topluluk odağını perçinliyor.

●      Tokenomikler: Shiba Shootout tokenin toplamda 2,2 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 35’i gibi önemli bir bölümünün indirimli fiyatlardan satışa sunulması, borsa listelemeleri öncesinde tokeni benimsemek isteyen sayısını artırıyor.

Yatırımcılar genel olarak bu 5 sebepten biri veya bir çoğu sebebiyle Vahşi Batı temalı köpek coin Shiba Shootout token satın almak istiyor.

SHIBASHOOT Token Kaç Dolar?

Borsa listelemeleri öncesinde fiyatlar yükselmeden SHIBASHOOT token satın almak isteyen kripto meraklıları, aşamalı bir ön satış etkinliğine katılıyor. Kademeli fiyat artışı, erken dönemde token satın alan yatırımcıları ödüllendirmeyi hedefliyor.

Vahşi Batı ile meme coin evrenini bir araya getiren projede katılımcılar, mevcut aşamada 0,0195 dolar ödeyerek SHIBASHOOT tokene yatırım yapabiliyor. Ön satışa katılmak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri aracılığıyla ödeme yapabiliyor.

Token sahipleri dilerse yüzde 1862 civarındaki APY ve ETH bloğu başına 125,5 SHIBASHOOT token ödülü ile pasif gelir elde etme imkanı sunan staking özelliğinden faydalanabiliyor.