Samsun'a Sağanak Yağış Geliyor

yağış

Özdemirci, “Doğu Karadeniz bölgesi, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusuyla, Hakkari, Sinop, Samsun ve Tokat çevrelerinde aralıklı sağanak yağışlar görülecek. Yağışlar özellikle Rize ile Artvin'in kıyı ilçelerinde çok kuvvetli olarak gerçekleşecek. Ordu, Giresun ve Trabzon'un da iç kesimlerinde kuvvetli yağışlar görülecek.” açıklamasında bulundu.

"Çarşamba günü Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde hava parçalı bulutlu olabilir. Perşembe günü ise önemli bir yağış görünmüyor fakat Ordu, Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinde sağanak olabilir."

"Cumartesi günü Akdeniz'de Toroslar mevkiinde sağanak yağışlar görülecek. Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde yağış beklentimiz var. Cumartesi günü Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz'in kıyı kesimlerinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yine ağırlıklı sağanak yağışlar göreceğiz."

"Bu yaz aylarında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde sıcaklıklar çok yüksek seyrediyor. Önümüzdeki günler itibariyle de bölgenin genelinde otuz beş derecenin üzerinde sıcaklık var. 40-41 derecelerde gerçekleşiyor. Özellikle Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman civarında kırkların üzerinde sıcaklıklar görüyoruz."