Manisa’da 4.0 Büyüklüğünde Deprem: Akhisar’da Sarsıntı Manisa’da 4.0 Büyüklüğünde Deprem: Akhisar’da Sarsıntı

Mert Irmağı Islah Çalışmaları

Başkan İbrahim Sandıkçı, Mert Irmağı Düzenleme ve Rehabilitasyon Projesi’nin hızla ilerlediğini ve bu projenin tamamlanmasıyla ilçeye yeni sosyal yaşam alanlarının kazandırılacağını söyledi. Proje ile hem Mert Irmağı çevresinin modern bir görünüme kavuşacağını hem de taşkın risklerinin önüne geçileceğini vurguladı.

Karadeniz'in Sağlık Üssü: Samsun Şehir Hastanesi

Başkan Sandıkçı, Samsun Şehir Hastanesi'nin tamamlanmak üzere olduğunu ve Karadeniz Bölgesi’nin sağlık üssü olarak hizmet vereceğini ifade etti. Bu projeyle Canik’in sağlık alanında önemli bir merkez haline geleceğini belirterek, hastanenin sadece Samsun’a değil, bölge insanına da hizmet sunacağını ekledi.

Canik İş Merkezi ile Ticari Canlılık

İlçenin ticari hayatını daha aktif hale getirmek amacıyla yapımı devam eden Canik İş Merkezi’nin modern ofisler ve iş yerleri ile bölgeye yeni istihdam alanları kazandıracağını açıklayan Başkan Sandıkçı, çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Donanımlı Jandarma Merkezi

Canik İlçe Jandarma Merkezi’nin bölgenin en donanımlı jandarma merkezi olacağını belirten Sandıkçı, hemşehrilerin artık tüm jandarma işlemlerini çevre ilçelere gitmeden kendi bölgelerinde gerçekleştirebileceklerini söyledi. Yeni merkezin modern yapısıyla jandarma teşkilatına da büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye kazandırılan projelerle Canik’in büyük bir gelişim ve değişim yaşadığını, bu süreci gururla izlediklerini dile getirdi.