OMÜ’de Yeni Bir Dönem: Prof. Dr. Fatma Aydın Rektör Oldu

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), merakla beklenen rektör atamasını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı karar ile Prof. Dr. Fatma Aydın, mevcut rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın yerine atanarak OMÜ Rektörü oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı atama kararı ile birlikte sadece Samsun OMÜ’ye değil, 6 farklı üniversiteye de rektör ataması yapıldı. Bu atama, üniversite camiasında geniş bir yankı uyandırdı.

Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem Sınavları ve Kayıt Yenileme Süreci: Bilmeniz Gerekenler Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem Sınavları ve Kayıt Yenileme Süreci: Bilmeniz Gerekenler

66Edeb1E4126C

Prof. Dr. Fatma Aydın Kimdir?

Prof. Dr. Fatma Aydın, akademik kariyerine önemli katkılarda bulunmuş bir isimdir. Eğitim ve araştırma alanlarında yaptığı çalışmalarla tanınan Aydın, OMÜ’deki yeni göreviyle birlikte üniversitenin gelişimi için önemli projelere imza atması bekleniyor.

Yeni rektör Prof. Dr. Aydın'ın, üniversitenin ulusal ve uluslararası alanda daha etkin bir rol oynaması için çeşitli stratejiler geliştirmesi öngörülüyor. Aydın'ın liderliğinde OMÜ'nün akademik başarılarının artması ve öğrencilere sunulan imkanların genişlemesi bekleniyor.