Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlarına devam ediyor. Bu kapsamda Bafra ilçesinde gerçekleştirilen bir uygulamada, park halindeki bir araçta bulunan üç kişinin şüpheli hareketleri dikkat çekti.

Şüpheli Hareketler ve GBT Sorgulaması

Yapılan GBT sorgulamasında, B.Y. (27) isimli şahsın çeşitli suçlardan arandığı belirlendi. B.Y., hırsızlık, uyuşturucu madde kullanma (2 ayrı suç), hükümlü ve tutuklunun kaçması, güveni kötüye kullanma ve bıçak gibi aletleri izinsiz olarak satın alma ve bulundurma suçlarından toplam 8 yıl 6 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranıyordu.

İzmir'de FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Yönelik Operasyon: 22 Kişi Yakalandı İzmir'de FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Yönelik Operasyon: 22 Kişi Yakalandı

Hızlı Operasyon ve Sonuç

Yakalanan B.Y., Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. Bu başarılı operasyon, polis ekiplerinin aranan şahıslarla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi. Samsun'daki güvenlik önlemleri ve uygulamaların artırılması, suç oranlarını düşürme amacıyla devam edecek.