Türkiye’nin oto ekspertiz tercihi olan D-Expert’in, Samsun’da açılan Tekkeköy Şubesi siz kıymetli misafirlerini, kaliteli ortamı ve her bütçeye uygun ekspertiz paketleri ile bekliyor.

Samsun Tekkeköy ikinci el araç ekspertiz şubemizde Temel, DYNO, Full, Full Plus veya airbag kontrolünü de içeren ekstra oto ekspertiz paketlerimizden, aracınıza ve bütçenize uygun olanı tercih ederek; ikinci el aracınıza ait tüm detayları anlık olarak görebilirsiniz. Bu sayede sonradan oluşabilecek kötü sürprizlerin önüne geçebilir ve mevcut durumda araç değerlemesini daha doğru yapma imkanına sahip olursunuz.

Türkiye’de kapsam bakımından en geniş ve aracınızda ekspertiz sonrası meydana gelebilecek arızalara karşı kasko bedeli kadar koruma sağlayan oto ekspertiz sonrası ürünümüz ile siz de ikinci el aracınızı garanti kapsamına alabilirsiniz. Tüm D-Expert şubeleri gibi, Samsun Tekkeköy şubemizde de yaptırabileceğiniz garanti uzatım ürünü sayesinde, 3 ay, 6 ay veya 12 ay boyunca meydana gelebilecek tüm arızalar karşısında aracınız D-Expert güvencesi ile korunacaktır.

İlkadım’ı layık olduğu hizmetlerle buluşturacağız İlkadım’ı layık olduğu hizmetlerle buluşturacağız

D-Expert Samsun Tekkeköy şubemizde sizleri kaliteli, güvenilir ve profesyonel oto ekspertiz deneyimi yaşamaya davet ediyoruz.