Samsun’da Balıkçı Teknesi Faciası: 1 Kişi Kayıp Samsun’da Balıkçı Teknesi Faciası: 1 Kişi Kayıp

Samsun'da Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu

Samsun’da kaçakçılık suçlarına yönelik düzenlenen bir operasyonda, 100 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi. Kaçak ürünlerle ilgili olarak S.S. (29) adlı şüpheli gözaltına alındı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine harekete geçti ve belirlenen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda kaçak yollarla temin edildiği belirlenen 100 adet elektronik sigara bulundu. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan baskında, elektronik sigaraların yurt dışından getirildiği ve piyasada yasa dışı şekilde satılmak istendiği tespit edildi.

Operasyon sırasında S.S. (29) adlı şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli, kaçak elektronik sigaraların ticaretini yapmakla suçlanıyor. Olayla ilgili soruşturma sürerken, ele geçirilen ürünlerin piyasaya sürülmeden yakalanması büyük bir adım olarak değerlendirildi.

Samsun polisi, kaçak ürünlerin piyasaya sürülmesini engellemek ve yasa dışı ticarete karşı mücadelesini sürdürüyor. Bu tür operasyonlar, halk sağlığını tehlikeye atan kaçak ürünlerin önlenmesi adına önemli bir rol oynuyor.