Olay, İlkadım ilçesinin Liman Mahallesi Mudanya Sokak'ta dün sabah yaşandı. Bir hafta önce bir barda tabancayla bir kişiyi yaraladıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 54 yaşındaki Ramazan Başaran, pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Başaran, ambulansla kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Samsun'da Sağanak Yağış Zor Anlar Yaşattı: İki Okulu Su Bastı, Trafikte Aksama Samsun'da Sağanak Yağış Zor Anlar Yaşattı: İki Okulu Su Bastı, Trafikte Aksama

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ramazan Başaran'ı H.İ. adlı şahsın vurduğunu belirledi. H.İ.'nin olay yerinden bir otomobille kaçtığını ve Duruşehir mevkisinde O.K., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilerek tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Adliye çevresinde güvenlik önlemleri alan motosikletli Yunus polisleri, O.K.'nin adliyede olduğu sırada intikam almak amacıyla geldikleri değerlendirilen 3 kişiyi 3 tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Firarda olan diğer katil zanlısının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.