Samsun’da Tramvay ve Ambulans Çarpışması: 4 Yaralı

Samsun’da meydana gelen üzücü bir kazada, tramvay ile ambulans çarpıştı. Kazada 4 sağlık çalışanı yaralanırken, olayın detayları merak konusu oldu.

Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi Gar Kavşağı’nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne ait tramvay, 112 Acil Servis’e ait ambulansla çarpıştı. Tramvay, vatman Sinan E. tarafından yönetilirken, ambulans ise İbrahim Ceylan tarafından sürülüyordu. Çarpışmanın etkisiyle ambulans devrildi.

Kazada, ambulans şoförü İbrahim Ceylan ile ambulansta görevli sağlık çalışanları Şeyma Suay Çiftçi ve Erdi Kazaer yaralanırken, tramvayda yolcu olarak bulunan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanı Mehmet Eşici de yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen diğer ambulanslarla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Samsun’da Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu: 100 Adet Ele Geçirildi Samsun’da Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu: 100 Adet Ele Geçirildi

Ambulans, Fuariçi’ndeki bir düğün salonunda meydana gelen kalp krizi ihbarı üzerine olay yerine gitmekteydi. Yaralılardan Mehmet Eşici, kazanın şiddetini şöyle anlattı: "Tramvayın ön tarafındaydım. Büyük bir patlama sesi geldi, deprem oldu sandım."

Kaza sonrası polis, olayla ilgili incelemelere başladı. Tramvay ve ambulans kazası, sağlık hizmetlerinin aciliyeti ile trafikteki güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili bilgiler ilerleyen saatlerde paylaşılacak.

Samsun’da yaşanan bu kaza, hem sağlık çalışanlarının hem de vatandaşların dikkatini çekti ve toplumsal güvenliğin önemini bir kez daha hatırlattı.