Apart fiyatları

Samsun'da en uygun apart fiyatları, 1+1 dairelerde kişi başı 200-300 TL arasındadır. 2+1 dairelerde kişi başı 250-400 TL, 3+1 dairelerde kişi başı 300-500 TL arasında fiyatlar değişmektedir.

Samsun'da en uygun apart fiyatlarının olduğu bölgeler, Atakum, İlkadım ve Çarşamba ilçeleridir. Bu bölgelerde, apart fiyatları, şehir merkezindeki apartlara göre daha uygundur.

Yurt fiyatları

Samsun'da en uygun yurt fiyatları, devlet yurtlarındadır. Devlet yurtlarında kişi başı aylık ücretler, 200-300 TL arasındadır.

Özel yurtlarda ise fiyatlar, 300-500 TL arasında değişmektedir. Özel yurtlarda, oda tipi, yemek hizmeti, sosyal imkanlar gibi faktörler, fiyatlarda etkili olmaktadır.

Samsun’da Mucize! Anne ve Bebek Kurtarıldı Samsun’da Mucize! Anne ve Bebek Kurtarıldı

Samsun'da en uygun yurt fiyatlarının olduğu yurtlar, devlet yurtlarıdır. Devlet yurtları, genellikle şehir merkezinde ve kampüslere yakın konumlarda yer almaktadır.

Samsun'da en uygun apart ve yurt seçenekleri

Samsun'da en uygun apart ve yurt seçeneklerinden bazıları şunlardır:

  • Apart: Samlife Apart, My Suit Residence, Seyir Apart
  • Yurt: Samsun Mesnevi Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, Zeki Zavagar Kız Öğrenci Yurdu, Samsun Çarşamba Toramanlar Moda Erkek Öğrenci Yurdu

Bu apart ve yurt seçenekleri, uygun fiyatlarının yanı sıra, temizlik, güvenlik ve konfor gibi konularda da iyi bir hizmet sunmaktadır.