Başkan Yıldırım: "Samsunspor Bilet Fiyatlarında İndirim Yapmayacağız"

Samsunspor'un Başkanı Yüksel Yıldırım, bilet fiyatlarıyla ilgili olarak net bir açıklama yaptı. Sezon başından itibaren yüksek bilet fiyatlarından şikayetçi olan taraftarlar, yönetimden indirim talep ederken, Başkan Yıldırım bu taleplere yanıt verdi.

Yıldırım, gazeteci Davut Aktaş'a verdiği röportajda, “Hayat pahalılığına rağmen insanlar sigarasından, yeme içmesinden vazgeçmiyor ama Samsunspor’a gelince indirim istiyorlar” ifadelerini kullandı. Yıldırım, kombine bilet alan taraftarlara saygı göstermek amacıyla, mevcut bilet fiyatlarının değiştirilmeyeceğini vurguladı.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis Kulüp Hakkında Konuştu Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis Kulüp Hakkında Konuştu

Başkan Yildirim

İndirim Yapılmayacak

Başkan Yıldırım, “Biz, sezon başında bize inanıp kombine alan taraftarlarımıza saygı duyuyoruz ve bilet fiyatlarında indirim yapmayı düşünmüyoruz” şeklinde konuştu. Kombine bilet satın alan taraftarların kendilerini kötü hissetmemeleri gerektiğini belirten Yıldırım, “Biletleri ucuza satmak, kombine alan taraftarlarımıza saygısızlık olur” dedi.

Bu açıklama, Samsunspor taraftarlarının bilet fiyatları konusundaki beklentilerini karşılamayacak gibi görünüyor. Yönetim, mevcut fiyat politikasını sürdürecek ve bu konuda herhangi bir değişiklik yapmayı planlamıyor.