Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: “Şubat Ayında Transfer Yapmaya Başlıyoruz”

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, TRT Spor’a yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe maçı öncesi takıma olan güvenini dile getirirken, Şubat ayında transferlere başlayacaklarını duyurdu. Yıldırım, Beşiktaş maçını test maçı olarak değerlendirdiğini ve takımın Fenerbahçe karşısında daha motive olacağını söyledi.

“Reis'in Oyun Sistemine Güveniyoruz”

Teknik direktör Thomas Reis hakkında da konuşan Yıldırım, “Reis’i, oyun sistemini bildiği için getirdik. Oyuncularımız onun sistemine hızla uyum sağladı ve bunu Fenerbahçe maçında sahaya yansıtacağız” dedi.

Ntcham, Milli Takıma Gitmemeyi Tercih Etti

Kamerunlu orta saha oyuncusu Olivier Ntcham’ın milli takıma gitmeme kararını takımın motivasyonuna olumlu yansıttığını belirten Yıldırım, tüm oyuncuların Fenerbahçe maçını sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

Thomas Reis, Göztepe Galibiyeti Sonrası Oyuncularını ve Taraftarları Kutladı Thomas Reis, Göztepe Galibiyeti Sonrası Oyuncularını ve Taraftarları Kutladı

Şubat’ta Transferler Başlıyor

Transfer dönemine ilişkin de konuşan Yüksel Yıldırım, “Şubat ayında yeni transferlerle takımımızı daha da güçlendirmek istiyoruz” açıklamasını yaparak, Samsunspor’un gelecekteki hedeflerine dikkat çekti.

Haftanın En Keyifli Maçı Bekleniyor

Fenerbahçe ile oynayacakları maçın haftanın en heyecanlı karşılaşması olacağını belirten Yıldırım, “Fenerbahçe’nin bizi yenmek zorunda olduğu bir maç olacak, biz de konumumuzu korumak istiyoruz. Güzel bir maç bizi bekliyor” dedi.