Samsunspor ile Beşiktaş, Süper Lig'in 1. haftasında 19 Mayıs Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Maçın yaklaşmasıyla birlikte, Beşiktaş taraftarına ayrılan 1.608 biletin tamamı tükenirken, Samsunspor taraftarına ayrılan 30.548 biletten yaklaşık 20.000'i satıldı. Bu durumun ardından maç günü stadyumun 'kapalı gişe' olması bekleniyor.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Bilet Fiyatlarıyla İlgili Açıklama: İndirim Yok Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Bilet Fiyatlarıyla İlgili Açıklama: İndirim Yok

Spor polisi, taraftarların mağduriyet yaşamamaları için bir dizi uyarıda bulundu. Pazar günü saat 21.45'te başlayacak maç öncesinde, tribünlere girişlerin müsabaka saatinden en az 2 saat önce başlayacağı duyuruldu. Araç alımlarının da aynı süre zarfında yapılması gerektiği belirtildi. Ayrıca, taraftarların eski passolig kartlarını yenilemeleri ve cep telefonlarına uygulamayı yüklemeleri gerektiği vurgulandı. Yoğunluk yaşanmaması için, taraftarların stadyuma makul bir süre önce gelmeleri tavsiye edildi.

Stadyumun giriş-çıkış kolaylığı sağlanması amacıyla, tüm kapı ve turnikelerin açık olacağı, taraftarların aynı tribüne çıkan diğer kapıları da kullanabileceği aktarıldı. Maçta hakem olarak Ali Şansalan, Murat Tuğberk Curbay ve Hakan Yemişken görev alacak; 4. hakenm olarak ise Abdullah Buğra Taşkınsoy görev yapacak.