Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Samsunspor'da, Alman Teknik Direktör Thomas Reis Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında takımın son durumu ve maç hazırlıkları hakkında bilgiler verdi. Reis, Beşiktaş'ın güçlü bir rakip olduğunu vurgulayarak, "Beşiktaş gerçekten iyi bir takım ve bunu son oynadıkları maçta gösterdiler. Ancak biz de güçlü bir takımız." dedi.

Sezon öncesi hazırlık sürecini değerlendiren Reis, "Böyle bir rakibe karşı kendi evimizde oynayacak olmak büyük bir avantaj. Oyuncularım şu anda oldukça iyi durumda ve performansları her geçen gün artıyor. Yeni bir teknik direktör olarak, felsefemi kulübe ve oyunculara aktarmaya çalışıyorum. Sezon öncesi kampımız Kayseri'de çok verimli geçti; hava koşulları ve çalışma ortamı mükemmeldi." şeklinde konuştu.

Trabzonspor - Samsunspor Maçı 10 Ocak Perşembe Günü Saat 20.00'da Başlayacak Trabzonspor - Samsunspor Maçı 10 Ocak Perşembe Günü Saat 20.00'da Başlayacak

Reis, haftalık olarak takımın gelişimini gözlemlediğini ve her geçen gün daha iyi bir performans sergilediklerini belirterek, " Kayseri'de geçtiğimiz kamp süreci bize büyük bir katkı sağladı ve oyuncularımızın formu giderek yükseliyor. Bu sezon daha da iyi olacağız." diye ekledi.