Yılport Samsunspor, sezonun ilk haftalarında yaşadığı düşüşün ardından Alman teknik direktör Markus Gisdol ile büyük bir çıkış yakaladı. Özellikle iç sahadaki etkileyici performansıyla dikkat çeken Kırmızı-Beyazlılar, Gisdol'un liderliğinde 7 galibiyet elde etti. Bu başarı, Samsunspor yönetimini de harekete geçirdi. Sezon sonunda bitecek olan Gisdol'un sözleşmesini uzatmak için hazırlıklara başlandı.

Gisdol'un Samsun'da Başarılı Dönemi:

Trendyol Süper lig'de Sezona kötü başlayan Kırmızı beyazlı ekip son olarak, Gisdol'un gelmesi ile adeta yeniden doğdu. Tecrübeli teknik adam, disipline ve taktik anlayışa dayalı futboluyla takıma bambaşka bir hava kattı. Özellikle iç sahada rakiplerine göz açtırmayan Kırmızı-Beyazlılar, Gisdol yönetiminde 7 galibiyet, elde etti

Yönetim Uzatmak istiyor

Gisdol'un Samsunspor'da yarattığı değişim ve başarı, kulüp yönetimini de etkiledi. Sezon sonunda bitecek olan Alman teknik direktörün sözleşmesini uzatmak için hazırlıklara başlandı. Yönetim, Gisdol'un futbol anlayışının takıma çok uygun olduğunu ve onunla uzun vadeli bir plan yapmak istediğini düşünüyor.

Taraftarlar da Gisdol'dan Memnun:

Gisdol'un Samsunspor'a gelmesiyle birlikte taraftarların da heyecanı arttı. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, Gisdol'un futbolundan ve takımdan memnun olduklarını her fırsatta dile getiriyorlar. Taraftarlar, Gisdol'un sözleşmesinin uzatılmasını ve Samsunspor'u Süper Lig'e taşımasını istiyorlar.

Markus Gisdol, Samsunspor'da kısa sürede büyük bir başarı hikayesi yazdı. Yönetim ve taraftarlar da Gisdol'dan çok memnun. Bu nedenle Gisdol'un sözleşmesinin uzatılması sürpriz olmayacak. Kırmızı-Beyazlılar, Gisdol'un liderliğinde Süper Lig'de kalmayı hedefliyor.

Editör: Ismail Usta