Samsunspor’da sözleşmesi biten ve kiralıktan dönen oyuncular takıma katıldı. Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışı sürüyor. İşte kadro detayları...

Kiralıktan Dönen Oyuncular Takıma Katıldı

Karadeniz temsilcisi Samsunspor, sezonu başka takımlarda tamamlayan ve sözleşmesi biten oyuncuların geri dönmesiyle kadrosunu güçlendiriyor. Kiralık olarak başka takımlarda oynayan santrafor Ahmet Sağat, sağ bek Ali Ülgen, sağ kanat Barış Alıcı, stoper Berk Taşkın, 6 numara Celil Yüksel, stoper Elano Yegen, kenar beki Nanu Gomes, kanat forvet Gaetan Laura ve forvet Polat Yaldır, kiralık sürelerini tamamlayarak Samsunspor'a geri döndü.

Sözleşmesi Devam Eden Oyuncular

Samsunspor’da kaleciler Okan Kocuk ve Muammer Yıldırım; defans oyuncuları Rick Van Drongelen, Lubo Satka, Soner Gönül, Yunus Emre Çift, Marc Bola ve Mustafa Haluk Tan; orta saha oyuncuları Carlo Holse, Emre Kılınç, Flevien Tait, Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Kingsley Schindler, Soner Aydoğdu ve Arbnor Muja; forvetler Marius Mouandilmadji, Ercan Kara, Landry Dimata ve Benito Raman’ın sözleşmeleri devam ediyor.

Yeni Sezon Planlamaları

Samsunspor’da sözleşmesi sona eren oyunculardan anlaşma sağlananlar ile gelecek sezonda da yola devam edilmesi bekleniyor. Kırmızı-beyazlılar, yeni sezon için güçlü bir kadro kurma yolunda adımlar atarken, Teknik Direktör Markus Gisdol'ün sezon sonunda takımdan ayrılmasıyla yeni teknik direktör arayışlarına da hız verdi.

Teknik Direktör Arayışı Devam Ediyor

Samsunspor yönetimi, yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik direktörü belirlemek için yoğun bir çalışma içerisinde. Kulüp, hem takımı güçlendirecek hem de taraftarların beklentilerini karşılayacak bir teknik direktör ile anlaşma sağlamak istiyor.

Samsunspor, kiralıktan dönen oyuncuların katılımıyla kadrosunu güçlendirirken, yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Takımın hedefi, güçlü bir kadro ve başarılı bir sezon geçirerek taraftarlarını mutlu etmek.