Üniversitelilere Bizden Tavsiye! Okulun İlk Günü Ne Yapılmalı? Üniversitelilere Bizden Tavsiye! Okulun İlk Günü Ne Yapılmalı?

Belediye’de imza töreni için ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim İkiz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erhan Kantere ve İl Şube Müdürü Koray Keskin katılım gerçekleştirdi.
İmzalanan protokol sayesinde ilçe vatandaşları için hobi kursları ve meslek edindirme kursları açılması hedeflendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye ile gerçekleştirilen iş birliği sayesinde protokol imzalandı.
Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar imza atılmış olan bu protokol sayesinde Serdivan halkı için meslek öğrenerek evlerinde ekonomik katkı sağlamak hedefler arasında idi. Bu sayede bir çok vatandaş iş sahibi olabilecekler. 
Hayat boyu öğrenme “ ile ilgili imzalanan protokol töreninde, Serdivan İlçe Eğitim Müdürü Ali Dere ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, hobi kursları ve meslek edindirme ile ilgili iş birliği protokolünü imzaladıktan sonra herkese hayırlı uğurlu olması için iyi dileklerde bulundu.
Serdirvan vatandaşlarının iş sahibi olmaları için yapılan bu proje sayesinde bir çok kişiye iş imkanı doğacak. Edinilen hobiler ile çalışmak daha da kolay olacak. Hobi ve meslek edinme kursları herkes için önemli bir adım olmuş oldu.