Köpek temalı meme coin denilince ilk akla gelen kripto para birimlerinden biri olan Shiba Inu’nun (SHIB) yaptığı ralliler, her meme coin yatırımcısının hayallerini süslüyor. CoinMarketCap verilerine göre lansmanından bu yana yüzde 1274375’den fazla artış gösteren Shiba Inu’ya alternatif arayan yatırımcı sayısı hızla artıyor.

1000x yapacak coin arayışına giren yatırımcılar, birkaç parametreye göre karar veriyor. Balina hareketleri gibi deneyimli yatırımcıların kripto alım satım kararları ilk parametrelerden biri oluyor.

Kripto meraklıları için satın alma kararına yol açan bir diğer etkenler arasında projelerin vaatleri, sunduğu işlevsellik, topluluk yaklaşımı ve viral olma potansiyeli bulunuyor.

Pek çok meme coin yalnızca viral popülerlik ile beslense de fark yaratmak isteyen proje ekipleri, token sahipleri için bir tür işlevsellik sunmaya çalışıyor. Sadece trendleri takip etmek yerine bir soruna çözüm getiren veya token sahiplerine ayrıcalıklar sunan projeler daha fazla tercih ediliyor.

Shiba Inu ve Dogecoin (DOGE) gibi lansmanından bu yana uçuşa geçen proje radarlarını açan yatırımcılar, özellikle ön satış coinlerine yoğun ilgi gösteriyor. Borsalarda listelenmeden önce gerçekleştirilen ön satış etkinlikleri, oldukça düşük fiyatlardan bir kripto coin’in satın alınmasına olanak sağlıyor.

SHIB alternatifi 1000x yapma potansiyeline sahip meme coin projelerine baktığımızda ön satışı hızlı ilerleyen Shiba Shootout token radarımıza takılıyor. Kısa sürede yarım milyon dolar civarında fon toplamayı başaran proje, olası bir meme coin çılgınlığında başı çekecek coinler listesine aday gösteriliyor.

Shiba Shootout Token 500 Bin Dolara Ulaştı

Shiba Inu alternatifi projeler arasında ilgi çeken Shiba Shootout token ön satışında toplanan fonlar 500 bin dolara ulaşıyor. Aşamalı ön satışa katılarak indirimli fiyatlardan Shiba Shootout token satın almak isteyen yatırımcı sayısı hızla artıyor.

İngilizce Öğrenmenin Günlük Hayata Katkıları İngilizce Öğrenmenin Günlük Hayata Katkıları

Shiba Shootout token, yaratıcılık, strateji, köpek teması ve kovboy dünyasını bir araya getiren bir meme coin olarak karşımıza çıkıyor. SHIBASHOOT sembolü ile geliştirilen token, meme coin dünyasının tozunu dumanına katmaya geliyor.

Shiba Shootout token, SHIB ve DOGE gibi köpek temalı bir meme coin olsa da bu projelerden birkaç noktada ayrılıyor. Örneğin, Shiba Shootout token yalnızca viral popülerlik sunmuyor. Token sahiplerinin projenin geleceği ile ilgili fikir beyan etmesine ve kararlara katılmasına olanak tanıyarak bir tür yönetişim tokeni olmayı hedefliyor.

Shiba Shootout token projesinin “Tasarruf Çıkını” özelliği hem ismiyle hem de işleviyle yatırımcıları cezbediyor. Kullanıcılar bu çıkın sayesinde vahşi batıdaki kovboylar gibi tokenlerinin bir kısmını bu özel cüzdanda saklayabiliyor. Saklanan tokenler sahiplerine ödül kazanma şansı sunuyor.

Shiba Shootout token topluluk odaklı yaklaşımı ile alkış topluyor. Proje ekibi, token sahipleri için kripto ve projeyle ilgili deneyimlerini paylaşabilecekleri bir 'Kamp Ateşi Hikayeleri' grubu oluşturuyor. Topluluk arasında etkileşimi ve bağı güçlendiren bu oluşum, 1000x yapan meme coin projeleri için önem arz eden birliktelik duygusunu perçinliyor.

Shiba Shootout Token Nasıl Satın Alınır?

Shiba Shootout token satın almak isteyen yatırımcılar, ön satış etkinliğinin avantajlarından yararlanıyor. CEX ve DEX listelemeleri öncesinde indirimli satış imkanı sunan ön satış etkinliğinde toplanan fonların şimdiden 500 bin dolara ulaşması, projeye olan ilgiyi gözler önüne seriyor.

Shiba Shootout token, Dogecoin, Shiba Inu ve Bonk gibi köpek temalı bir meme coin olarak geliştiriliyor. Projenin token dağılımı, arz ve talebi dengelemek ve uzun vadeli token sahipliğini teşvik etmek için titiz bir şekilde planlanıyor.

Shiba Shootout tokenin toplamda 2,2 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arzın yüzde 35’i indirimli fiyatlardan Shiba Shootout token satın alma şansı sunan ön satışa tahsis ediliyor. Shiba Shootout tokenlerin yüzde 20’si pazarlama, yüzde 20’si staking özelliği, yüzde 10’u likidite ve yüzde 10’u da proje fonlamaya gidiyor. Projenin teknik analiz dokümanına göre Rootin' Tootin' Shooter isimli bir fona ise tokenlerin yüzde 5’i ayrılıyor.

Shiba Shootout token sahipleri, “Kaktüs Staking” adı verilen kilitleme mekanizması ile pasif gelir elde edebiliyor. Kullanıcılar bu özellik ile Shiba Shootout tokenlerini dijital çöl ortamındaki bir kaktüs bitkisine yatırıyor. Katılımcı ne kadar uzun süre tokenlerini kilitlemeyi seçerse o kadar çok ödül kazanıyor.

Kovboy teması ile meme coinleri bir araya getiren Shiba Shootout token, Vahşi Batı ekosisteminden hoşlanan kripto yatırımcısını hedef alıyor. SHIB’in popülerliğini de arkasına alan proje, aşamalı ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılarla buluşuyor.

Yatırımcılar, aşamalı ön satışın mevcut diliminde 0,0194 dolar ödeyerek SHIBASHOOT token satın alabiliyor. Ön satışa katılmak isteyen kripto meraklıları, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile ödeme yapma şansı buluyor.

Shiba Shootout tokenlerini kilitlemeleri yani stake etmeleri karşılığında pasif gelir elde etmek isteyen yatırımcılar ise mevcut durumda yüzde 2288 olan yıllık getiri yüzdesi (APY) ve ETH bloğu başına 125,5 SHIBASHOOT token ödülünden istifade edebiliyor.