TOKİ, daha önce hiç ev sahibi olmamış vatandaşlar için yepyeni bir kampanyaya daha imza atıyor. İlk kez ev sahibi olacaklara yönelik yeni TOKİ projesi başladı. Proje kapsamında ayda 5861 TL taksitle yani kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. 2 + 1 evler çok ucuza satışa çıkarken başvurular da başladı. TOKİ’nin alt gelir grubuna yönelik yeni kampanyasının detayları belli oldu.

İlk tapu sahibi olacaklar için TOKİ‘den bomba kampanya geldi. Toplu konut idaresi Başkanlığı, ev sahibi olmak isteyen alt gelir grubuna yönelik yeni projesini duyurdu. Hiç evi olmayanlar bu kampanyaya katılarak 2 + 1 sıfır ev başvurusu yapabilecek. Üstelik ayda sadece 5861 TL taksitle yani kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün olacak. TOKİ’nin yeni konut projesi ile ilgili başvuru şartları ve proje detayları tek tek belli oldu. İşte merakla beklenen TOKİ projesi…

TOKİ’DEN HERKESE EV SAHİBİ YAPACAK YENİ FIRSAT

TOKİ bir çok ilde yeni konut projesi kampanyalarına başladı. Ev sahibi yapacak yeni fırsat dar gelir grubuna yönelik düzenleniyor. Hiç evi olmayan ve ilk kez tapu sahibi olacak olanlar için geçerli kampanya kapsamında ayda 5861 TL taksitle kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün. Sıfır 2 + 1 ucuz ev satışı başladı. TOKİ’nin bu kampanyası bir çok farklı ilde yapılıyor.

TOKİ KONUT PROJESİ OLAN İLLER

TOKİ’nin konut projesi olan iller ise şu şekilde:

Rize merkez ilçesi Yağlıtaş mahallesi

Bingöl Merkez ilçesi Sancak beldesi

Sivas doğanşar ilçesi cinci mahallesi

Şanlıurfa merkez eski Sanayi bölgesi

Sakarya Arifiye ilçesi Cumhuriyet mahallesi

Kocaeli İzmit ilçesi Sekbanlı ve Sepetçi mahalleleri

Düzce merkez ilçesi Boğaziçi mahallesi

Ankara Gölbaşı ilçesi Gerder mahallesi

Çanakkale merkez ilçesi karacaören ve ışıklar mahalleleri

Karabük merkez ilçesi Soğuksu mahallesi

TOKİ KONUT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TOKİ‘den konut sahibi olmak isteyenler için bomba kampanyalar var. Özellikle alt gelir grubuna yönelik başlatılan kampanyalardan ev sahibi olmak isteyenler öncelikle TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden tüm ilanlara ulaşabilir ve kendi bölgelerinde proje olup olmadığını kontrol edebilir. Bölgenizde proje varsa kamu bankalarına katılım bedelini ödedikten sonra başvuru işlemlerinizi dilerseniz bankalardan dilerseniz de e-Devlet aracılığıyla yapabilirsiniz. Katılım bedeli 2000 TL olarak belirlendi.