Hem kripto hem de genel olarak dünya gündemi hareketli günler geçiriyor. Eski ABD Başkanı ve 2024 ABD Başkanlık Seçimi için aday olan Donald Trump’a düzenlenen suikast girişimi sonrası piyasalar, ilginç gelişmelere sahne oluyor.

13 Temmuz 2024’teki suikast girişimi sonrasında Trump’ın başkanlık yarışını kazanma ihtimalinin arttığına yönelik beklentiler, Bitcoin başta olmak üzere kripto para piyasasını olumlu etkiliyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve küresel bir yazılım sorunu yaratarak kaosa yol açan siber güvenlik şirketi CrowdStrike olayından etkilenmemesi de Bitcoin’in değerini artırıyor.

Bir süredir belirsizliğin ve düşüşün hakim olduğu Bitcoin, söz konusu gelişmeler sonrasında CoinMarketCap verilerine göre son 7 günde yüzde 12’den fazla artarak 67 bin doların üzerine çıkmayı başarıyor.

Bitcoin’deki yükselişin bir diğer sebebinin başkan adayı Trump’ın önümüzdeki günlerde ABD’nin Nashville kentinde düzenlenecek Bitcoin Konferansı’na konuk olarak katılması olduğu söyleniyor. Aday Trump'ın konferansta tüm dünyada ses getirecek bir açıklama yapacağı ve başkan olması durumunda stratejik rezerv varlık olarak Bitcoin'i seçeceğini duyuracağı iddia ediliyor.

ABD Başkanlık yarışı kızışırken Donald Trump’ın başkan olması halinde dünyanın en büyük varlık yönetim şirketi BlackRock CEO’su Larry Fink’e hazineyi teslim etmeyi düşündüğü söyleniyor. BlackRock’un spot Bitcoin ETF pazarına hakim olduğu düşünüldüğünde bu iddia, kripto piyasası üzerinde olumlu etki yaratıyor.

Tüm bu gelişmeler, Trump’ın başkanlık yarışını kazanacağı ve kriptonun bundan karlı çıkacağı yönündeki görüşünü güçlendirirken yatırımcılar da hazırlıklı olmaya çalışıyor. Düşük fiyatlardan yatırım yapma şansı sunan ve gelecek vaat eden 100x yapacak coinler arayışı ivme kazanıyor.

Gelecek Vaat Eden 100x Yapacak Coinler Hangileri?

Gelecek vaat eden 100x yapacak coinler arasında indirimli fiyatlarla satışa sunulan ön satış coinleri oldukça üst sıralarda yer alıyor. Gelin birlikte yatırımcıların en çok dikkatini çeken ön satış projelerinin detaylarını inceleyelim.

Olimpiyat Temalı The Meme Games Token 200 Bin Doları Aştı

2024 Paris Olimpiyatları’ndan esinlenerek geliştirilen The Meme Games token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 200 bin doları aşıyor. Olimpiyat ateşini kriptoyla birleştiren proje, spor tutkunu blok zinciri meraklılarını bekliyor.

Erken dönem yatırımcıların sektörün en büyük 5 projesi arasından sevdikleri meme coin avatarını seçmesi gerekiyor. Katılımcılar, Dogecoin, Pepe, DogWifHat, Brett ve Turbo arasından seçim yapıyor. Rakipler arasındaki yarışa bağlı olarak katılımcıların satın aldığı tokenlerin yüzde 25’i oranında bonus kazanma imkanı bulunuyor.

10 aşamalı ön satışın her aşaması için 76 milyon 912 bin adet token ayrılıyor. Üst limiti 7,5 milyon dolar olan ön satışın bitiminde gerçekleşecek listelemeler ile proje ekibi, 18 milyon doları aşan bir piyasa değeri yaratmayı amaçlıyor.

Olimpiyat Oyunları ile eşzamanlı yürütülen ön satışın 8 Eylül’deki Paralimpik Oyunları kapanış töreni ile birlikte The Meme Games tokenin 10 Eylül tarihinde merkeziyetsiz borsalarda (DEX) listelenmesi öngörülüyor.

Projeye katılmak isteyen yatırımcılar, token başına 0,00905 dolar ödeyerek MGMES ön satışına katılabiliyor.

7 Milyonu Aşan WienerAI Token Listelemelerine Sayılı Günler Kaldı

Yapay zekadan destek alan sosis köpek WienerAI projesinin ön satışında sona geliniyor. İndirimli fiyatlardan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 7 milyon doları aşarken borsa listelemeleri için gün sayılıyor.

Kripto dünyasına adım atmak isteyenler için yapay zeka destekli yatırım partnerliği sunan WienerAI platformu, gelecek vaat eden 100x yapacak coinler arasında gösteriliyor. Kriptonun benimsenmesini artırmayı amaçlayan projenin borsa listelemeleri heyecanla bekleniyor.

Ön satış sayfasına göre etkinliğin tamamlanmasına 9 günden az bir süre bulunuyor. Düşük fiyatlardan WAI token satın almak isteyen yatırımcılar, son şanslarını değerlendiriyor. Staking özelliği de sunan WAI tokenler, borsa listelemeleri öncesinde 0,00073 dolardan satın alınabiliyor.

Pepe Unchained Token 5 Milyon Dolara Koşuyor

Popüler meme coin PEPE’yi kendi zincirine kavuşturan Pepe Unchained token satın almak isteyenlerden toplanan fonlar 5 milyon dolara koşuyor.

Hız, verimlilik, kazanç ve güvenlik açısından gelecek vaat eden 100x yapacak coinler arasında yer alan Pepe Unchained token ön satışı oldukça hızlı ilerliyor.

Ethereum ağındaki bir Katman-2 projesi olan Pepe Unchained, düşük işlem ücretleri, hızlı alım satım hizmeti, Block Explorer özelliği ve ETH köprüsü aracılığıyla sunulan staking sayesinde yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Aşamalı ön satış etkinliği ile kripto dünyasına hızlı adım atan PEPU coin, mevcut aşamada 0,0085618 dolardan alıcı buluyor. Kısa sürede 5 milyon dolara yakın fon toplayan proje ekibi, kademeli fiyat artışı politikasıyla erken dönem yatırımcıları teşvik ediyor. Yüksek APY ve staking ödülleri ise katılımcı teşviğini uzun vadeye yayıyor.

Kurbağa temalı PEPE’yi bir üst seviyeye taşıyarak Katman-1 teknolojisinin hantallığından kurtaran Pepe Unchained token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri kullanarak indirimli ön satış etkinliğine katılabiliyor.