Avrupa kupalarında play-off oynayan Trabzonspor, Başakşehir ve Galatasaray’ın ertelenen Süper Lig maçları bu hafta içinde oynanacak. Karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler de belirlendi. Galatasaray-Gaziantep FK, Trabzonspor-Kayserispor ve Samsunspor-Başakşehir maçlarının hakemleri ve maç tarihleri açıklandı.

5 Eylül 2024 Cuma Bugün Hangi Takımların Maçlar Var ve Saat Kaçta? taraftarium24 selçuksports canlı maç izle! 5 Eylül 2024 Cuma Bugün Hangi Takımların Maçlar Var ve Saat Kaçta? taraftarium24 selçuksports canlı maç izle!

Galatasaray-Gaziantep FK Maçı: Tarih ve Hakem Detayları

Gs Gfk

Galatasaray ile Gaziantep FK arasındaki ertelenen maç, 17 Eylül 2024 Salı günü RAMS Park'ta oynanacak. Karşılaşma, 20.00'de başlayacak ve Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak. Maçta düdüğü Cihan Aydın çalacak. Süper Lig'de Galatasaray, şu ana kadar dört maçta dört galibiyet elde ederek, 12 puanla Fenerbahçe'nin bir puan gerisinde bulunuyor. Gaziantep FK ise ligde 14. sırada yer alıyor.

Trabzonspor-Kayserispor Maçı: Ne Zaman Oynanacak?

Ts Ks

Trabzonspor, Kayserispor ile 19 Eylül 2024 Perşembe günü Papara Park’ta karşı karşıya gelecek. Maç, saat 20.00’de başlayacak ve Bein Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi Mehmet Türkmen olacak. Trabzonspor, son maçında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalarak bir puan almıştı.

Samsunspor-Başakşehir Maçı: Karşılaşma Detayları

Ss Bs

Samsunspor ve Başakşehir arasındaki ertelenen maç, 18 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 20.00’de Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak. Maçta Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak ve karşılaşma Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.