Acil paraya sıkışan milyonlarca vatandaş için Ziraat Bankası ve Halkbank'ın yeni kampanyası sabah saatlerinde açıklandı. TC kimlik numarası son hanesine göre başvuru yapanlar, Hızlı ve kolay kredi alma şansına sahip olacak. Yeni Kredi kampanyasına ilişkin detaylar 2 Kamu Bankası tarafından duyuruldu. 25 bin TL'ye Varan düşük faizli kredi fırsatına ilişkin merak edilen her şey haberimizde…

NAKİT İHTİYACI OLANLAR KAÇIRMASIN

Ekonomik anlamda çok zor bir dönemden geçtiğimiz Bugünlerde vatandaşın nakit ihtiyacı da her geçen gün atmaya devam ediyor. Ziraat Bankası ve Halkbank vatandaşların finansal sorunlarını çözmek amacıyla yeni bir düşük faizli kredi fırsatı başlattı. Nakit paraya sıkışan, acil paraya ihtiyacı olan herkes TC kimlik numarası sonuna göre başvuru yaparak 2 Kamu Bankasından düşük faizli kredi alabiliyor. Ziraat Bankası ve Halkbank'ın yeni Kredi kampanyasında 36 aya kadar vade uygulanırken 25.000 TL de üst limit konuldu.

25.000 TL DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURU DETAYLARI

18 yaş üstü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının tamamının faydalanabileceği 25.000 TL ihtiyaç kredisi için başvuru detayları da netleşti. Başvuru işlemleri hem şubelerden hem de dijital bankacılık hizmetleri aracılığıyla yapılabiliyor. Başvurular sadece dakikalar içinde sonuçlanırken ödemede anında IBAN numarasını aktarılıyor.

TEMMUZ AYI SONUNA KADAR BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Ziraat Bankası ve Halkbank'ın yeni Kredi kampanyasında son başvuru tarihi 31 Temmuz olarak açıklandı. Başvuru işlemlerinizi bu tarihe kadar yukarıda belirtilen başvuru kanalları aracılığıyla yapabilir, Hızlı ve kolay kredi alma fırsatına sahip olabilirsiniz. Kamu bankaları düşük faizi ihtiyaç kredisi kampanyaları ile vatandaşın bütçesini de rahatlatıyor. Çünkü özel bankalara oranla kamu bankalarında çok daha düşük faiz ve krediyi imkanı sizi bekliyor.