Elden Kira Ödemesine Ceza! Yeni Düzenlemeyle Karşılaşılacak Riskler Elden Kira Ödemesine Ceza! Yeni Düzenlemeyle Karşılaşılacak Riskler

TEB bankası yaptığı yeni kredi kampanyası ile gündem oldu! Bankadan özellikle müşteri olan herkes, online kanalları kullanarak bu bankalardan 70.000 TL'ye kadar kredi alabilecekleri açıklandı. Banka müşterisi olan kişiler için başlatılan bu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında banka hızlı ve anında kredi ödemeleri vereceğini duyurdu! TEB bankası yaptığı kredi kampanyasında 18 yaş üzerinde olan ve kredi notu 1300 ve üzerinde olan kişilere onay verecektir. İster SMS atarak isterseniz de bankanın mobil uygulamasını kullanarak kredi başvurusu yapabilirsiniz. 

TEB BANKASI KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI! 

TEB BANKASI tarafından başlatılan bu yeni kredi kampanyasında 24 ay vadeye kadar 70.000 TL kredi alabileceğinizin haberi verildi. Banka müşterisi olan herkes TEB bankası üzerinden kredi kullanabilecektir. 70.000 TL kredi için 24 ay vade ve ilk taksit ödemenizde 3 ay erteleme yapma imkanınız da bulunmaktadır. Aynı gün içinde ve bankaya gitmeden kredi başvurusu yapmak için SMS kredi servisi tercih edilebilir.

TC kimlik numaranızı 4466 numarasına mesaj atarak bu bankadan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca CEPTETEP uygulaması üzerinden de 7 gün 24 saat kredi alabilirsiniz. Kampanya ay sonuna kadar geçerli olacak ve daha önce bankalardan kredi, kredi kartı kullanan ve düzenli ödemeler yapan kişiler bu desteklerden faydalanacaktır.