Güzellik yarışmalarının tescilli ismi Dilara Kırmıt, oyunculukta da iddialı. Kırmıt, "El Yüzük Cin Azazel" adlı korku filminde başrol oynayacak.

Dilara Kirmit (3)-1

Tescilli Güzelin Yeni Macerası: Sinema Dünyasında Korkutacak

Girdiği her güzellik yarışmasından tacıyla ayrılan ve podyumların aranan yüzü olan Dilara Kırmıt, şimdi de oyunculuk sektöründe fırtınalar estiriyor. Özellikle "Emanet" isimli günlük dizide 100 bölüm boyunca sergilediği performansla adından söz ettiren Kırmıt, yaz sezonunda beyaz perdede de boy göstermeyi hedefliyor.

El Yüzük Cin Azazel: Dilara Kırmıt Başrolde

Yapımcılığını AltınAdamMedya’nın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda usta isim Savaş Sancak’ın oturacağı "El Yüzük Cin Azazel" adlı korku filminde, Dilara Kırmıt başrolü üstlenecek. Film, Çanakkale’de çekilecek ve Kırmıt, köyün en güzel kızı Sevda karakterine hayat verecek. Sevda, kendine aşık olan bir cinden kurtulmaya çalışırken, ilerleyen zamanda aynı cinin kızına musallat olmasıyla mücadele eden bir anneyi canlandıracak.

Gerçek Hikayeden Esinlenilen Bir Senaryo

Yönetmen Savaş Sancak, senaryonun uzun araştırmalar sonucu gerçek bir hikayeden esinlenerek yazıldığını belirtti. Oyuncu kadrosunun büyük bir titizlikle seçildiğini dile getiren Sancak, filmin başarılı olacağına inandığını vurguladı.

Dilara Kırmıt: "Heyecanlıyım ve Hazırım"

İlk korku filminde başrol oynayacak olan Dilara Kırmıt, projeyle ilgili heyecanını şu sözlerle dile getirdi: "Sinemada bir filmde boy göstermek çok güzel bir duygu. Kamera arkasının güçlü olması bana güç veriyor. Korku filminin yaşanmış olması beni etkiledi ama geldiğim yolda ben ne şeytanlar gördüm."

Kırmıt'ın Oyunculuk Kariyerindeki Yükselişi

Dilara Kırmıt, oyunculuk kariyerinde hızla yükselirken, her geçen gün daha da aranılan bir isim haline geliyor. Güzellik yarışmalarında elde ettiği başarıları, oyunculuk kariyerinde de sürdüren Kırmıt, tescilli güzel olmanın yanı sıra şimdi de sinema dünyasında adından söz ettiriyor.

Dilara Kirmit (2)

Dilara Kırmıt’ın yer aldığı "El Yüzük Cin Azazel" filminin çekimleri yakında başlıyor ve Kırmıt’ın bu filmle korku severlere unutulmaz anlar yaşatması bekleniyor. Gözler, oyunculuk kariyerinde hızla yükselen bu tescilli güzelliğin beyaz perdedeki performansında olacak.