Teknik Direktör Thomas Reis, 4-3'lük skorla kazanılan Göztepe A.Ş. müsabakası sonrası yaptığı açıklamada, maçın bekledikleri kadar zor geçtiğini belirtti. Reis, “Kesinlikle zor bir maç olacağını biliyorduk. Oyuncularımla konuştuğumda maçın çok zor geçeceğini, kolay olmayacağını söylemiştim. Sahada da öyle oldu. İlk yarıda çok iyi bir oyun sergilememize rağmen, ne yazık ki rakibimize üç gol hediye ettik. Hata demek istemiyorum çünkü onlara üç golü adeta verdik” dedi.

I M G 9407

İlk Yarıda İyi Performans

Reis, ilk yarıda sergilenen iyi oyunun yanı sıra, kaçırılan fırsatlara da dikkat çekti. “İlk yarıda çok iyi oynadık ve fırsatlar da yakaladık. Şimdi bunu söylemek kolay görünebilir, ama ben kesinlikle inancımı hiç kaybetmedim” şeklinde konuştu.

MEB’den Müjdeli Haber: 2024-2025 Ara Tatil ve Yarıyıl Tatili Tarihleri Belli Oldu! MEB’den Müjdeli Haber: 2024-2025 Ara Tatil ve Yarıyıl Tatili Tarihleri Belli Oldu!

Mentalite ve Disiplin

Maç esnasında takımın gösterdiği mentaliteyi öven Reis, “Maç oynanırken işler kolay değildi, ancak takım olarak inanılmaz bir mentalite gösterdik. O disiplinden hiç kopmadık, golleri bulduk ve mutlu sona ulaşan taraf biz olduk” ifadelerini kullandı.

Taraftarlara Teşekkür

Son olarak, teknik direktör Reis, galibiyetin mimarlarından olan taraftarlara da teşekkür etti. “Takımımı göstermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bugün yanımızda olan ve hiç susmayan taraftarlarımıza bu güzel galibiyeti hediye ediyorum” diyerek, taraftarların maçtaki rolüne vurgu yaptı.

Samsunspor’un, Thomas Reis yönetiminde göstermiş olduğu bu performans, önümüzdeki maçlar için umut verici bir tablo çiziyor.