Uluslar Ligi'nde Türkiye'nin Yeri Ne? Son Durum ve Kalan Maçlar Uluslar Ligi'nde Türkiye'nin Yeri Ne? Son Durum ve Kalan Maçlar

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig’in heyecan dolu 14. haftasında görev alacak hakemleri kamuoyuna duyurdu. 1 Aralık Cuma günü oynanacak maçlarda Atakaş Hatayspor ile Bitexen Antalyaspor’u Yiğit Arslan, VavaCars Fatih Karagümrük ile İstanbulspor’u ise Kadir Sağlam yönetecek.

XLZ9xvQ_A0eYZd9L8DeNvw-1

2 Aralık Cumartesi günü oynanacak müsabakalarda ise Corendon Alanyaspor-TÜMOSAN Konyaspor’u Burak Pakkan, Çaykur Rizespor-RAMS Başakşehir’i Mert Güzenge, Yukatel Adana Demirspor-Yılport Samsunspor’u Sarper Barış Saka ve Siltaş Yapı Pendikspor-Galatasaray’ı Volkan Bayarslan yönetecek.

3 Aralık Pazar günü Kasımpaşa ile Gaziantep FK’yı Burak Şeker, Trabzonspor ile Mondihome Kayserispor’u Ümit Öztürk ve MKE Ankaragücü-Beşiktaş maçını ise Zorbay Küçük yönetecek. Haftanın kapanış maçında 4 Aralık Pazartesi günü Fenerbahçe ile EMS Yapı Sivasspor’u Bahattin Şimşek yönetecek.

gkIeVRm74Uq9cd4kJC66pg

14. haftanın programı belli oldu

Futbolda Trendyol Süper Lig’in 14. haftası yarın yapılacak iki karşılaşmayla başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Atakaş Hatayspor-Bitexen Antalyaspor ve VavaCars Fatih Karagümrük-İstanbulspor maçlarıyla başlayacak 14. haftanın programı belli oldu.

Süper Lig’de Bu Haftanın Maçları

Yarın: 20.00 Atakaş Hatayspor-Bitexen Antalyaspor (Mersin) 20.00 VavaCars Fatih Karagümrük-İstanbulspor (Atatürk Olimpiyat) 2 Aralık Cumartesi: 13.30 Corendon Alanyaspor-TÜMOSAN Konyaspor (Alanya OBA) 16.00 Çaykur Rizespor-RAMS Başakşehir (Çaykur Didi) 19.00 Yukatel Adana Demirspor-Yılport Samsunspor (Yeni Adana) 19.00 Siltaş Yapı Pendikspor-Galatasaray (Pendik) 3 Aralık Pazar: 13.30 Kasımpaşa-Gaziantep FK (Recep Tayyip Erdoğan) 16.00 Trabzonspor-Mondihome Kayserispor (Papara Park) 19.00 MKE Ankaragücü-Beşiktaş (Eryaman) 4 Aralık Pazartesi: 20.00 Fenerbahçe-EMS Yapı Sivasspor (Ülker)