A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında bugün deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek. Cardiff Şehir Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşma, TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise Norveçli Rohit Saggi olacak.

Ay-yıldızlı ekipte bazı oyuncuların sakatlık problemleri dikkat çekiyor. Sol kasığındaki zorlanma şikayeti nedeniyle Semih Kılıçsoy kadrodan çıkarıldı. Kaptan Hakan Çalhanoğlu ise kalçasındaki ağrı nedeniyle son antrenmanda takımdan ayrı koşu çalışması yaptı ve bugün sahaya çıkması beklenmiyor.

Maç öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Vincenzo Montella, Arda Güler ve Hakan Çalhanoğlu'nun sakatlık durumlarını değerlendirirken, Süper Lig'deki oyunun çok sık durmasıyla ilgili eleştirilerini de paylaştı. Ayrıca, Osimhen hakkında görüşlerini dile getirdi.

Tarımda Şok Fiyat Artışları: Gübre ve Hububat Fiyatları Ne Kadar Oldu? Tarımda Şok Fiyat Artışları: Gübre ve Hububat Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Deplasmanda İlk Zafer Hedefi

Türkiye, Galler deplasmanında çıktığı 4 resmi maçın hiçbirini kazanamadı. Bugüne kadar 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşayan A Milli Takım, Cardiff’teki bu karşılaşmada ilk galibiyetini alarak UEFA Uluslar Ligi'nde A Ligi’ne yükselme yolunda avantaj yakalamak istiyor.  deneme bonusu veren siteler Türkiye, Galler ile bugüne kadar oynadığı 9 resmi maçta 3 galibiyet, 4 yenilgi ve 2 beraberlik elde etti.

Hedef: Galler Deplasmanında Zafer

Ay-yıldızlılar, bu önemli mücadelede sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. UEFA Uluslar Ligi'nde iyi bir başlangıç yaparak grupta liderlik yarışında iddialı bir konum elde etmeyi amaçlayan Türkiye, bu sezon A Ligi’ne yükselme hedefini gerçekleştirmek için Galler zaferiyle start vermek istiyor.