Türkşeker, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın açıklamasına göre farklı alanlarda toplam 115 sürekli işçi alımı yapacaklarını duyurmuştu. Başvurular sona erdi ve şu an sonuçlar merak ediliyor. Türkşeker işçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

İzmir'de FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Yönelik Operasyon: 22 Kişi Yakalandı İzmir'de FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Yönelik Operasyon: 22 Kişi Yakalandı

ttt-6v50_cover

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Türkşeker AŞ fabrikalarında, İş Kanunu kapsamında sürekli işçi alımı süreci devam ediyor. Başvuruların ardından şimdi belge teslimi için süre tamamlanmak üzere. İşte, Türkşeker işçi alımı başvuru sonuçlarına dair detaylar:

Hangi Branşlarda Alım Yapılacak? Toplam 115 kişi farklı pozisyonlarda istihdam edilecek. Bunlar arasında 22 mekaniker buhar kazanları teknisyeni, 19 makine teknisyeni, metal teknolojisi teknisyeni, 18 elektrik teknisyeni, 14 makine bakım onarım teknisyeni ve diğer alanlardan işçi pozisyonları bulunuyor.

kapak_233357

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? İŞKUR'un internet sitesi üzerinden 6-10 Kasım tarihleri arasında başvurular alındı. Adaylar, 21.11.2023 tarihine kadar belirtilen belgeleri Fabrika Müdürlüklerine teslim etmeliler. Belge kontrolü sonrasında geçerli başvuruların fazla olması durumunda noter huzurunda kura çekimi yapılacak ve sonuçlar, https://www.turkseker.gov.tr adresinde duyurulacak. Güncel bilgiler geldikçe habere eklenecek.