BAŞKAN İHSAN KURNAZ, DAR GELİRLİ AİLELERE MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Resimde Kaç Köpek Görüyorsunuz? Psikolojik Yaşınızı Ortaya Çıkarıyor! Resimde Kaç Köpek Görüyorsunuz? Psikolojik Yaşınızı Ortaya Çıkarıyor!

"HAYATI KOLAYLAŞTIRACAK HİZMETLERİ İLKADIMLILARIN HİZMETİNE SUNUYORUZ"

Dar gelirli ailelere yönelik “Ücretsiz Düğün Salonu” müjdesini Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nda gündeme getiren İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ”Mutlu bir yuva için dünya evine girecek dar gelirli ailelerimize düğün salonlarımızı ücretsiz olarak tahsis edeceğiz” dedi.

Seçim dönemi açıkladığı projeleri hayata geçirme noktasında çalışmalarına hız veren Başkan İhsan Kurnaz'ın “Ücretsiz Düğün Salonu” projesi, Mayıs ayı meclis toplantısına taşınarak oy birliği ile kabul gördü.

Başkan İhsan Kurnaz şunları kaydetti:

”Belediye Meclisimizde oy birliği ile kabul gören bu hizmetimizle ilçemizde ikamet eden dar gelirli ailelerimiz için belediyemizin belirlenmiş düğün salonlarını ücretsiz olarak tahsis edeceğiz. Böylece çiftlerimizin en mutlu günlerini birlikle paylaşıp, mutluluklarına ortak olacağız. Bir taraftan da gençlerimizin ailelerinin yüklerini bir nebze olsun hafifleteceğiz. Bu uygulamayla İlkadımlı hemşerilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara hizmetin en iyisini sunmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Arda KERSU