Performans programının Ünye Belediyesi 2025-2029 yılları stratejik planı doğrultusunda ve birimlerden gelen performans hedef tabloları ile faaliyet maliyetleri tablolarına göre oluşturulduğu görülmüştür.” şeklindeki Plan ve Bütçe Komisyonu Kararı da dikkate alınarak 2024 yılı Performans Programının 5393 Sayılı Kanunun 18’nci maddesi gereği Belediye Meclisince onaylanması; teklifi meclis üyelerinin oylarına sunuldu. İşaretle yapılan oylama neticesinde teklif aynen oy birliğiyle kabul edildi.

Bir Kilogram Zeytinin Üretim Maliyeti Şok Edici Rakamlarla Açıklandı! Bir Kilogram Zeytinin Üretim Maliyeti Şok Edici Rakamlarla Açıklandı!

Belediye Envanterine Yeni Araçların Alımına Başlandı

Ünye Belediyesinin yeni dönemde kiralama yönteminden vazgeçerek aylık kiralama maliyeti ile aynı oranda borçlanarak belediyenin öz malı olarak araç kazandırma planlaması da hayata geçiriliyor.

Bu kapsamda 3 Eylül 2024 tarihli belediye meclis onayı ile başlayan süreç kapsamında planlanan 13 adet hafif ticari araç alımı çerçevesinde 7 adet aracın alım sürecine başlandı. Geriye kalan 6 araçtan 4 tanesinin binek, 2 tanesinin ise binek arazi aracı olarak alımının yapılması meclis tarafından onaylandı.

Yine Ünye Belediyesinin altyapı ve yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarında kullanılmak üzere bir adet greyder alınması oy birliği ile kabul edildi.