Vakıfbank yapmış olduğu yeni duyuru ile birlikte kimlik numarası ile başvurularını gerçekleştirecek olan tüm 18 yaş üzerindeki bireysel müşterilere 30.000 TL ye kadar nakit kredi ödemesi yapacağını açıkladı. Vakıfbank üzerinden başlatılan bu yeni nakit kredi kampanyası ile birlikte bireysel müşteriler uygun faiz oranları ile birlikte diledikleri zaman ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak bireysel müşteri olmaları halinde düşük faizli kredi alabilecek. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyasında banka şubelerine giderek TC kimlikle başvurularını gerçekleştiren kişilerden bazı kredi şartları istemektedir ve özellikle de sigortalı olarak çalışıyorsanız son iş yerlerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olmanız banka tarafından istenen en büyük şartlardan bir tanesidir.

VAKIFBANK 30 BİN TL VERECEK

Vakıfbank üzerinden kredi başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsunuz. En yakın banka şubesine giderek bireysel müşteri temsilcisi üzerinden 30.000 tl kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra değerlendirme şube yetkisinde yapılarak sizlere 36 ay vadeli ve ayrıca ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli yapabileceğiniz bir kredi verilecektir.

Asgari Ücrette Tarihi Artış: KKTC'de Yılın Üçüncü Zamı Açıklandı! Asgari Ücrette Tarihi Artış: KKTC'de Yılın Üçüncü Zamı Açıklandı!

Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar ise daha yüksek limitlerde de bireysel kredi kullanabilmektedirler. Emekli maaşınızı eğer bu banka üzerinden alıyorsanız, başvurunuzu gerçekleştirerek maaşınızın belirli katlarına kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilirsiniz. Vakıfbank yapmış olduğu yüksek limitli kredilerde özellikle diğer bankalardaki olan borçlarınızı kapatmanız için sizlere destek vererek borç kapatma kredisi adı altında sizlere düşük faizli ve devlet destekli kredi imkanı sağlamaktadır.