11 Temmuz - 10 Ağustos 2023 tarihleri arasında vereceğiniz, yeni 2 otomatik fatura ödeme talimatı için 30 TL, 4 yeni otomatik fatura talimatı için 80 TL, 6 yeni otomatik ödeme talimatı için 150 TL değerinde Worldpuan kazanın! Üstelik kredi kartınızdan verdiğiniz yeni 6 talimat için ekstra 20 TL, toplamda 170 TL puan kazanın!

İnşaat Sektöründe Toparlanma Beklenmiyor: THBB 2024 Ağustos Raporu İnşaat Sektöründe Toparlanma Beklenmiyor: THBB 2024 Ağustos Raporu

Otomatik Ödeme Talimatı vermek ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil İndir butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Bireysel İnternet Şubesi üzerinden Otomatik Ödeme Talimatı vermek için Bireysel İnternet Şubesi butonuna tıklayarak hemen giriş yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre oluşturabilirsiniz.