Eski bir tabir vardır: 'Maşallah dediğin üç gün yaşamıyor' diye…

Bizim CHP'liler bu tabire nazire yaparcasına daha yeni 'İstanbul'u Paris yapacağız' demişlerdi ki Paris'in ne hale geldiğini hep beraber izliyoruz. Bu, işin magazin boyutu…

Asıl dikkat edilmesi gereken ise Kılıçdaroğlu'nun gerçekleştirdiği Almanya ziyareti!

'Gönüllü Taşeron' Kılıçdaroğlu'nun, Almanya'da bulunan ve Gezi kalkışmasını finanse eden Soros destekli Friedrich Ebert Vakfı'nı ziyaret edip PKK ve FETÖ'cülerle gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Tunçay, Fransa da yaşanan 'sarı yelekliler' olaylarının bir benzerinin sinyali verdi.

Tunçay, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda kullandığı 'Paris sararırken, Ankara yeşil kalamaz' ifadesiyle yapılan ihanet planını dışa vurmuş oldu.

Gezi olayları, 17/25 kumpası, 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından adalet yürüyüşü ile istediğini elde edemeyen batı ve taşeronları yine pusuya yatmış bekliyor!

MHP Lideri Bahçeli'nin deyimiyle 'Zillet ittifakı ile 4 benzemezi bir araya getiren ihanet şebekesi' 31 Mart seçimlerini tünelden önceki son çıkış olarak görüyor.

İhanet şebekelerine karşı her sözünde 'Oynanmak istenen büyük oyunu bu millet bozacaktır' diyen Bahçeli ile 'Dünya 5'ten büyüktür' deyip süper güçlere kafa tutan Erdoğan'ın Millî duruşunu ve bırakın partilerini kendilerinden vazgeçişlerini görmezden gelip; iki kilo soğan üzerinden siyaset kuranları, bu büyük mücadele de sırf kendi ikbali için koltuk peşinde olanları ibretle izliyor, inadına Fransız kalmaya çalışanları maalesef görüyoruz.

Peki, bize/bazılarımıza ne oluyor?

Hadi bu çete işini yapıyor diyelim; dışardakiler bin yıllık kinlerinin peşinde koşuyor, içerdeki gönüllü taşeronlar da onların dümen suyuna gidiyor.

Muhafazakarlığından zerre şüphe duymadığım birçoklarının; kimi zaman adaylar üstünden, kimi zaman ekonomik durum üstünden, kimi zaman aynı şer ittifakının sözleri üstünden dem vurup; sırf inat uğruna yerel seçimlerde sandığa gitmeyeceğini gitse bile muhalefetin adaylarına oy vereceğini söylemesini aklım almıyor.

Milliyetçiliğinden zerre şüphe duymadığım nice kendini 'Ülkücü' olarak tanımlayanların; sabah akşam Cumhur İttifakı üzerinden Bahçeli'ye hakarete varacak derecede yüklenmesini gönlüm almıyor.

Oyun kurmaya çalışanlar dün olduğu gibi bugün de vazgeçmiş değil!

Her fırsatta planlarını devreye sokmak için her türlü tezgahı kuruyorlar.

Onların bir oyunu bir hesabı olabilir.

Ancak bizler iman ediyoruz ki: 'Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır'

Bu imanı hayatımıza taşıyalım ve öyle yaşayalım.