Yüreğinde zerre kadar insan sevgisi, Allah korkusu, vatan aşkı bulunmayan içimizdeki ve dışımızdaki hainler dünyada yaşanan ve her ülkeyi kuşatan küresel Koronavirüs salgınına rağmen hainlik yapmaya, can almaya, kan dökmeye devam ediyorlar. Yaşadığımız coğrafyada birileri insanlık ölmemiş dedirtirken, birileri de insanlık dışı terör eylemlerine devam ediyor. Her şartta uyanık olmak zorunda olup, görevinin başında olan kahraman askerlerimiz aldıkları görevleri aksatmıyor. Bizimde anamız, bizimde babamız, bizimde eşimiz, bizimde çocuklarımız var mazeretine sığınıp görev yerlerini terk etmiyor; ' önce vatan ' demeye devam ediyorlar.
Hiç şüphesiz kahraman askerlerimiz göz bebeklerimizdir. Hiçbir askerimizin ayağına taş değsin istemiyoruz. Hiçbir güvenlik kuvvetimizin saçının bir teline bile zarar gelmesin istiyoruz. Ne acıdır ki Koronavirüsten daha tehlikeli olan alçak teröristler bu süreçte bile rahat durmuyor. Gecenin bir yarısı kahraman askerlerimize kurşun sıkıp, havan bombası atabiliyor. Allah tüm teröristlerin ve PKK'lı hain virüslerin belasını versin.25 Mart 2020 gecesi Kuzey Irak'ta iki kahraman askerimizi daha PKK'lı virüsler şehit ettiler. Kuzey Irak'ta bölgedeki teröristleri etkisiz hale getirmek için düzenlenen Pençe-3 operasyonunda PKK terör örgütünce atılan havan atışı sonucunda Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya ve Piyade Uzman Çavuş İsmail Karataş şehit oldu. Pençe-3 harekat bölgesindeki operasyonlar kapsamında Irak'ın kuzeyinde terör örgütlerinin havanla yaptığı taciz atışı sebebiyle şehit olan 22 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya'nın Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki babaevine şehadet haberi ateş topu olup düştü.Yine aynı operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş İsmail Karataş'ın acı haberi ise Şanlıurfa'nın Bozova ilçesindeki babaevine bomba olup düştü. Canımız yanıyor, yüreğimiz acıyor,tümden kahroluyoruz. Ateşin düştüğü her ev birer yangın yeri olmaya devam ediyor. Dünyada ve ülkemizde Koronavirüs salgını nedeniyle hayat durma noktasına gelmişken, teröristlerin bu tür saldırıların da küresel bir hainlik ve kalleşlik olduğunu aklımızdan çıkarmayalım. Şehitlerimizi bu kapsamda verdiğimizi düşünelim, o küresel güçlerin içimize nasıl sızdıklarını unutmayalım. Şehit ateşiyle Türkiye yanıyor. Türkiye Koronavirüs tehdidine rağmen şehitlerini yalnız bırakmayacaktır. Hiç şüphesiz cenaze törenlerine zaruretten eksik katılsak bile dualarımızla ve kalbimizle yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çünkü onlar bizim için birer birer şehit düştüler. Biz evlerimize çekilmişken, onlar her türlü tehlikeye meydan okuyarak hainlere geçit vermemek için görevdeydiler. Bu az bir şey değil. Hayallerini, umutlarını, sevdiklerini geride bırakıp şehadete yürüdüler. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Şehitlerimizin ve gazilerimizin tamamına minnettarız. Bu vatan onların sayesinde ayakta kalıyor, onların sayesinde her türlü bela ile mücadele edebiliyoruz. Hangi meslek grubunda olursak olalım, eğer görevlerimizi rahatlıkla yapıyorsak, bu şehitlerimizin ve kahraman güvenlik kuvvetlerimizin sayesindedir.
Kuzey Irak şehitlerimiz; Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya'yı ve Piyade Uzman Çavuş İsmail Karataş'ı cennete uğurlarken, içimiz kan ağlasa da 'önce vatan' diyen kahramanlarımızın yanlarında olduğumuzu bir kez daha haykırıyoruz. Biz biliyor ve inanıyoruz ki ; Şehitler ölmez vatan bölünmez' Güle güle cennet kokulu şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Onur Karakaya…Güle güle cennet kokulu şehidimiz Piyade Uzman Çavuş İsmail Karataş…Türk milletinin başını öne eğdirmeyen kahraman şehitlerimiz ; şehadete gözünü kırpmadan yürüyen tüm şehitlerimize selam bizden götürün. Gecenin bir yarısı şehadet şerbeti içen, ülkemiz için nöbet tutan tüm kahraman askerlerimize binlerce kez selam olsun. Tüm şehitlerimizin önünde saygıyla, minnetle eğiliyoruz. Yüce Türk Milletinin başı sağ olsun. Başımız sağ olsun.