Samsunspor bir zorlu engeli daha aştı?

Artık insanların Covid 19 nedeniyle can derdine düştüğü bir dönemde iyi oynadı kötü oynadı gibi kısır bir çekişmenin içine girmemek lazım?

Samsunspor özellikle maçın ilk yarısında tabi ki iyi futbol oynamadı?

Belki bugüne kadar taraftarların hayal ettiği mükemmel futbolu da bazı maçların bazı kısımları hariç te ortaya koyamadı?

Ama şunu da çok iyi bilmek lazım özellikle bu ligde şu ana kadar kil süper futbol oynadı kim oynadığı futbolla helal olsun dedirtti?

Bu hastalık ortadan kalkana kadar ya da ilacı veya aşısı bulunana kadar iyi oyun kötü oyun demeden bol bol puan toplamak lazım?

Samsunspor da bunu yapıyor?

Sezon başından itibaren üst üste iki maça aynı kadro ile çıkamayan bir takımın aldığı puanlar çok iyi?

Ama iyi olmayan şeyler de var ki eminim Ertuğrul hoca da bunları benden çok çok iyi biliyor ve bunun çözümü içinde çalışıyordur?

Yabancı oyuncular artık devreye girmeli?

Plumen, Gyasi, Saviçeviç ve Tomani ki Tomani'ye haksızlık ta etmemek lazım çok maç oynayamadı artık ağırlıklarını koyup sonuç almakta zorluk yaşanan maçlarda kişisel yetenekleri ile maçı çevirmeliler.

Ertuğrul hoca bugüne kadar elinde bulunan 6 stoperin tamamına görev verdi ama hala en ideal ikili şunlar dedirten bir ikili ortaya çıkmadı?

Aynı şey orta sahadaki ikili için de geçerli.

Bunun içindir ki Samsunspor birinci bölgeden ikinci bölgeye ve ikinci bölgeden de üçüncü bölgeye geçiş oyunlarında bir türlü istenilen verimi alamıyor.

Bu çok mu zor derseniz tabi ki değil bu kadar yetenekli takım ile bu kadar tecrübeli teknik adam bunu da aşar.

Yeterli şu sakatlıklar ve Covid 19 belası takımdan uzak dursun.