İskender hiçbir kusuru konusunda onu uyarmayan bir vezirine "Sana ihtiyacım yok." dedi.

Vezir: "Neden hükümdarım?"

İskender: "Çünkü ben bir beşerim. Sen bu süre zarfında benim tek bir hatama bile rastlamadıysan cahilsin demektir, örtbas ettiysen o zaman da hainsin demektir."

Eskişehirspor maçı İstanbulspor ve Keçiören maçalarının arasına denk gelmesi bizim için büyük avantajdı. Çok iyi mücadele ettiğimiz ve galip geldiğimiz İstanbul deplasmanından sonra Eskişehirspor maçı yenileme antrenmanı gibi geçeceği belliydi.

Ekonomik sıkıntı içinde ligde kalma şansı olmayan, yönetim, teknik ekip ve oyuncular için ıstırapla geçen lig.

Galip gelmek çok güzel ama geleceğe ışık tutmak adına takım içinde bir kaç olumsuzluklara değinmek istiyorum.

Ceza sahasına girmemesi gereken takım kalemizde pozisyon buldu, korner buldu, hatta gol buldu.

Gol attıktan sonra birlik, beraberlik ve sarılmaları sevinçleri görüntü olarak çok hoş ama final paslarında biraz bencillik yapıyorlar aman dikkat zor maçlarda sıkıntı olabilir.

Akhisar maçında Yasin ile Nadir arasında, bu maçta da Yasin - Kubilay arasında penaltı atma gerginliği yaşandı. Takımın penaltı atacak oyuncuları bellidir ama maalesef bizde belli değil ki gerginlik yaşanıyor, ama dışarıdan hiç hoş görünmüyor.

Milyonlarca lira harcama yaparak alt yapı tesislerine yatırım yapan Başkan Yüksel Yıldırım'a saygı gereği, maç kadrosuna en az üç veya dört tane oyuncu almalıydı. Hadi almadın bari kadroya aldığın ve oyuna dahil ettiğin Ali ile birlikte Yunus Emre'ye de şans verilmeliydi. Bu genç oyunculara bu tür maçlarda şans verilmeyecekse ne zaman verilecek, şimdi değil de ne zaman şans bulacaklar?