Her zaman söylüyoruz zor ve hain bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada sahip olduklarımızın bedelini de onları korumak ve yaşatmak uğrunda kanla ve canla kat  kat  ödüyoruz. Bundan elbette büyük bir acı duyuyoruz ama bundan hiç pişman değiliz. Her şehadet haberinden sonra daha güzel günler yaşayacağımızı  ve içimizdeki ve dışımızdaki bütün hainlerin de birer birer  sonsuza kadar yok olup gideceğini umuyoruz. Dini ve milli bayramlarımız çok özel günlerimiz ve değerlerimizdir. Bu günleri bir ve beraber büyük bir coşku içerisinde sevdiklerimizle, komşularımızla  kutlamayı ilke edinmiş ,tüm bayramlarımızı gerçek  bayram tadında kutlamak isteyen asil bir milletiz. 

       Ne yazık ki, huzurumuzu bozmak ve bayram sevincimize gölge düşürmek isteyen bölücü hainler 2021 yılının Ramazan  Bayramının birinci günü Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi Bölücek Hudut Karakolu bölgesinde devam eden duvar inşaatının güvenliğini sağlamak amacıyla görevlendirilen polis timine İran tarafından saldıran PKK'lı  teröristlerce yapılan taciz ateşi sonucu Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Ulukent Mahallesi nüfusuna kayıtlı Özel Harekat Polisi Veli Kabalay şehit oldu. Ağrı-İran sınırında teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Veli Kabalay'ın naaşı, Ağrı'da Ramazan bayramının ikinci günü sabah 05:30 düzenlenen törenle memleketi Denizli'ye ateşin düştüğü babaevine uğurlandı.Ramazan bayramının birinci günü şehadete koşan kahraman Özel Harekat Polisimiz Veli Kabalay evli ve 1 çocuk babasıydı. Şehit Özel Harekat Polisi Veli Kabalay 33 yaşındaydı , cenazesi Ramazan Bayramı'nın 2. günü memleketi Denizli'nin Tavas ilçesinde gözyaşları arasında  toprağa verildi. Hiç şüphesiz yine ateş  sadece düştüğü yeri yaktı. Ama her duyarlı vatandaşımızın ülke genelinde yüreği yandı ,içi acıdı, bütün hainlere olan isyanı tavan yaptı. Bayram günü Türkiye'nin kalbine düşen şehit acısı bayramın tadını tümden kaçırdı. Sanki bu Ramazan Bayramında şehit Özel Harekat Polisi Veli Kabalay'ın acısı yetmiyormuş gibi bu defa  bayramın ikinci günü 14 Mayıs 2021'de Kuzey Irak'tan bir şehit ateşi daha yüreğimize düştü. Türkiye maalesef 2021 yılında  Ramazan bayramının birinci ve ikinci günlerinde aldığı şehit haberleriyle tümden  sarsıldı. Bu şehit acısını Türk milletine yaşatan bölücü hainler bir kez daha insan olmadıklarını, insanlıktan nasibini almadıklarını kör ve sağır zavallı bir dünyaya gösterdi. Mescidi Aksada insanlık ölürken görmezden gelen bir dünya Türkiye'nin yaşadığı şehit acısını da görme zahmetine elbette katlanmayacaktı. PKK'lı dediğimiz hain sürüsünün arkasında ve yanında Avrupalı  ve Amerikalıların olduğunu elbette biliyoruz. Öyle olmasaydı biri İran tarafından açtığı ateşle ,diğeri Kuzey Irak içlerinden yaptığı saldırıyla kahraman asker ve polisimizi şehit edebilir miydi? Allah bu dünyada hesabını sorsun. İki aileye ve iki aile ile birlikte Ramazan bayramında milletimize tümden şehit acısı yaşatan  içimizdeki ve dışımızdaki tüm hainleri bin kez daha Allah kahretsin. Biz inanıyoruz ki bu milletin duası tutar.  

            Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Yıldırım Harekatı bölgesinde, 14 Mayıs 2021 'de arama- tarama faaliyetleri sırasında PKK'li teröristlerle çıkan çatışmada Ramazan bayramının 2. günü şehit olan İstihkam Uzman Onbaşı Yasin Özdamar  Ispartalı ve 27 yaşındaydı. Isparta'nın Gelendost ilçesi Çaltı köyündeki  ailesine aynı gün acı haberi verildi. Bekar olan şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı, evinin  bahçesinde Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Şehitlerimizin aileleri ve aziz Milletimiz için ne acı bir Ramazan bayramı ki, bayramın ikinci ve üçüncü günü iki kahraman evladımızı vatan toprağına emanet ettik. (Emanet ediyoruz, 15 Mayıs 2021) 

   Ramazan Bayramında şehadete seve seve  koşan biri polis, Özel Harekat Polisi Veli Kabalay'a, diğeri asker, İstihkam Uzman Onbaşı Yasin Özdamar'a yani  iki kahraman evladımıza ,cennet kokulu iki  kardeşimize daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.