Bitti bitiyor derken şehit haberlerinin bir türlü arkası kesilmiyor. Suriye'den ve Irak'tan gelen şehit haberlerinin canımızı daha çok acıtmaya başladığını hissediyor ve bir şehit yakını olarak kahroluyorum. Yıllardır şehit haberleri artık bitsin diye dua ediyorum. Ne yazık ki şehit haberleri bitmiyor. Nereden ne zaman yeni bir şehidimizin haberi ile sarsılacağımızı bilmiyoruz. Çünkü içinde bulunduğumuz bu coğrafyanın haini ve kalleşi bol. Ama umudumuzu hiç yitirmiyoruz, canımızı acıtan  şehit haberlerinin bittiği günlerde gelecektir. Sonu gelmeyen şehit haberlerine rağmen bunu hep umuyoruz. 

    Maalesef o sonu gelmeyen şehit haberlerinden birisi daha    Irak'ın kuzeyinde devam eden   Pençe ? Yıldırım harekat  bölgesinden 25 Ekim 2021 günü Türkiye'ye geldi. PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu  25 yaşındaki  Osmaniyeli İstihkam Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman şehit düştü. O güzel askerin şehadet haberi yıldırım hızında Osmaniye'nin Düziçi ilçesine ulaştı. Şehidin acı haberi askeri yetkililer tarafından Düziçi ilçesi Boğaziçi Mahallesi'nde yaşayan şehidin ailesine verildi. Şehidin babaevine dev Türk bayrağı asıldı. Ateşin düştüğü yerden acı feryatlar yükseldi. Bir anne ve bir baba daha saçının teline dokunmaya kıyamadıkları evlatlarını ülkemizin ve milletimizin bekası için şehit verdiler. Öylesine büyük bir acıyla tanıştılar ki, o büyük  acıyla kalan ömürlerini geçirecekler. Onlar için yaşam bir daha eskisi gibi olmayacak. Onlarda evlatları ile birlikte en büyük bedeli vatanımız ve bayrağımız için sürekli ödeyecekler. Şehit anne ve babası olmanın gururunu yaşarken, bir yanlarının da eksik kaldığını hep hissedecekler.  Bu yüzden onlara milletçe çok minnettarız. Ben bir şehit yakını olarak bunun farkındayım. Umuyorum ki milletçe bütün şehitlerimizin ve ailelerinin fedakarlıklarının farkında oluruz. Kimse boşuna şehit düşmüyor. 

     Osmaniye'nin Düziçi ilçesine sadece şehit haberi gelmedi. Şehit İstihkam Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman'ın Türk bayrağına sarılı naaşı'da silah arkadaşları tarafından 26 Ekim 2021 günü Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında yapılan askeri törenle memleketine uğurlandı. Aynı gün Şehit İstihkam Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman'ın  Türk bayrağına sarılı naaşı,Osmaniye'nin  Düziçi ilçesindeki şehit ateşinin düştüğü  yer olan babaevinde "helallik" alınmasının ardından Hacılar Merkez Camisi'ne götürüldü. Cenaze namazının ardından Şehit İstihkam Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman  Düziçi Şehitliği'nde dualarla cennete uğurlandı. Güle güle Şehit İstihkam Uzman Çavuş Yunus Emre Yalman.Güle güle cennet kokulu güzel asker...Seni unutursak kalbimiz dursun. Ruhun şad mekanın cennet olsun.Başta şehidimizin annesi Meryem hanıma ve şehidimizin babası Eyüp beye olmak üzere tüm aileye sabır ve başsağlığı diliyoruz. Milletçe başımız sağolsun. Vatan ve bayrak  için şehadet şerbeti içen umutlarını, hayallerini yarım bırakan bütün kahramanlarımıza minnettarız.