Samsunspor ligde zor günler geçiren ve transfer tahtası kapalı olan Balıkesirspor'u iki farklı geçerken oyun olarak ta ortaya pozitif bir futbol koydu.

Rakip zayıftı evet ama önemli olan senin ne yaptığın ya da neler yapmak istediğin.

Samsunspor'da henüz ilk maçında defansta görev yapan Batau derli toplu bir futbol ortaya koydu. Yunus Emre ile birlikte iyi bir ikili oluşturdu.

Sol kanatta Soner rakiple ve hakemle uğraşmadığı zaman bir takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Fofana, Yasin ve Tomani bu ligde her takım için büyük bir tehlike. Bu üçlü takım için oynadığı zaman tabelayı her an değiştirecek kapasitede olduklarını gösterdiler.

Zaten atılan ikinci golde Tomani'nin topu Soner'e bırakması, Soner'in ceza sahasına gönderdiği harika orta Yasin'in egoistlik yapmadan topu alda at dercesine Fofana'nın önüne bırakması tam bir derslik pozisyonda.

Samsunspor genel olarak iyi bir futbol ortaya koydu ancak orta sahayı hala çok ağır kullanıyor, çok fazla yan pas yapıyor ve ikinci bölgeden üçüncü bölgeye topu çok geç atıyor.

Bu defolar Balıkesirspor gibi göreceli olarak zayıf takımlar karısında göze batmaz ama aynı hataları orta sahayı iyi kullanan takımlar karşısında yaparsan canın yanar.

Rakip zayıf ta olsa kazanmak çok güzel 3 puan alıp zirveye bir adam daha yaklaşmak güzel.

Tebrikler takım...