Bu Hafta Yayına Başlayacak Diziler (10 - 16 Eylül 2024): Yeni Sezon, Yeni Hikayeler

Leyla - Now TV (11 Eylül 2024)

Leyla, Brezilya’nın en popüler dizilerinden Avenida Brasil’in yerli uyarlaması olarak dikkat çekiyor. Başarılı bir genç şef olan Leyla'nın, çocuk yaşta çöplüğe terk eden üvey annesinden intikam alma mücadelesi konu ediliyor. Dram türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturuyor. Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz ve Halil İbrahim Ceyhan gibi yetenekli isimlerin başrollerde olduğu Leyla, 11 Eylül’den itibaren çarşamba akşamları Now TV’de izleyiciyle buluşacak.

Leyla | 3. Tanıtım Fragmanı

Günlük Altın Pazarında Son Durum: 17 Eylül 2024 Altın Fiyatları ve Grafik Günlük Altın Pazarında Son Durum: 17 Eylül 2024 Altın Fiyatları ve Grafik

Siyah Kalp - Show TV (12 Eylül 2024)

Ayfer Tunç’un kaleme aldığı Siyah Kalp, yıllar önce zengin bir iş adamıyla evlenen annelerinin peşinden Kapadokya’ya gelen ikiz kardeşlerin dramatik hikâyesini anlatıyor. Show TV’de yayınlanacak olan dizi, dram türünde olup, Uluç Bayraktar tarafından yönetiliyor. Ece Uslu, Burak Sergen, Aras Aydın ve Hafsanur Sancaktutan gibi başarılı oyuncuların rol aldığı dizi, 12 Eylül’den itibaren perşembe akşamları Show TV ekranlarında olacak.

Siyah Kalp | Fragman

Pera Palas'ta Gece Yarısı - 2. Sezon - Netflix (12 Eylül 2024)

Charles King’in aynı adlı romanından uyarlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı, ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Genç bir gazetecinin, Pera Palas Hotel’de gezdiği odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfetmesiyle başlayan olaylar dizisini konu alıyor. Emre Şahin ve Nisan Dağ’ın yönettiği dizi, Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Tansu Biçer ve Güven Murat Akpınar’ın oyuncu kadrosunda olduğu bu sezon, 12 Eylül’den itibaren Netflix’te yayınlanacak.

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. Sezon | Resmi Fragman | Netflix

Billionaire Island - Netflix (12 Eylül 2024)

Norveç yapımı Billionaire Island, Lillyhammer’ın yaratıcıları Anne Bjørnstad ve Eilif Skodvin tarafından hazırlanmış bir dram dizisi. Norveçli bir balık çiftliği şirketinin, dünyanın en büyük somon üreticisi olma mücadelesini konu alıyor. Trine Wiggen, Svein Roger Karlsen, Ragne Grande ve Kare Conradi’nin yer aldığı dizi, 12 Eylül’den itibaren Netflix’te yayınlanacak.

Billionaire Island | Official Trailer | Netflix

Kızılcık Şerbeti - 3. Sezon - Show TV (13 Eylül 2024)

Geçtiğimiz sezonun popüler dizilerinden Kızılcık Şerbeti, üçüncü sezonuyla devam ediyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan dizi, seküler bir ailede yetişen Doğa ve muhafazakar bir ailenin çocuğu Fatih’in yıldırım nikahıyla evlenmesi sonrası aileler arasındaki çatışmaları ele alıyor. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan ve Sıla Türkoğlu’nun başrollerinde olduğu dizi, 13 Eylül’den itibaren cuma akşamları Show TV’de ekranlara gelecek.

Kızılcık Şerbeti 3. Sezon İlk Tanıtım

Yalı Çapkını - 3. Sezon - Star TV (13 Eylül 2024)

2022/2023 sezonunun büyük ilgi gören dizisi Yalı Çapkını, üçüncü sezonuyla geri dönüyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun başrolünde olduğu dizi, Gaziantep’in saygın Korhan ailesinin hovarda torunu Ferit ile özgürlüğüne düşkün Seyran’ın ilişkisini konu alıyor. 13 Eylül’den itibaren cuma akşamları Star TV’de yayınlanacak olan dizinin yeni sezonu, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Yalı Çapkını 74. Bölüm 1. Fragmanı

Arka Sokaklar - 19. Sezon - Kanal D (13 Eylül 2024)

Türk televizyonlarının fenomen dizilerinden Arka Sokaklar, on dokuzuncu sezonuyla ekranlara dönüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki özel bir ekibin maceralarını ve aile yaşamlarını anlatan dizi, toplamda 680 bölüm yayınlandı. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Oya Okar’ın rol aldığı dizi, 13 Eylül’den itibaren cuma akşamları Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

Arka Sokaklar 681. Bölüm Fragmanı

Kara Ağaç Destanı - 2. Sezon - TRT 1 (13 Eylül 2024)

Olgun Şimşek’in başrolünde olduğu Kara Ağaç Destanı, ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. 1950’lerden 1970’lere kadar uzanan bir toprak ve insan hikâyesini konu alan dizi, 13 Eylül’den itibaren cuma akşamları TRT 1’de yayınlanacak.

Kara Ağaç Destanı 16. Bölüm 2. Fragmanı

Yabani - 2. Sezon - Now TV (14 Eylül 2024)

Yabani, Halit Özgür Sarı’nın başrolünde olduğu ve çocuk yaşta kaçırılıp sokaklarda büyüyen Ali’nin gerçek ailesini bulma mücadelesini konu alan dizinin ikinci sezonu ile ekranlara dönüyor. 14 Eylül’den itibaren cumartesi akşamları Now TV’de izleyiciyle buluşacak.

Yabani 37. Bölüm 4. Fragmanı

Kirli Sepeti - 2. Sezon - Now TV (15 Eylül 2024)

Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun’un başrollerinde olduğu Kirli Sepeti, ikinci sezonuyla ekranlarda olacak. İstanbul’un zengin muhitlerinde çalışan hamile hizmetli Meryem’in intiharı sonrası hizmetli arkadaşlarının mücadelesini konu alan dizi, 15 Eylül’den itibaren pazar akşamları Now TV’de yayınlanacak.

Kirli Sepeti 2. Sezon 2. Fragmanı

Bu hafta ekranlara gelecek olan diziler, çeşitli türlerdeki hikayeleriyle izleyicilere zengin bir seçenek sunuyor. Her biri farklı temalar ve konularla dolu, bu yüzden hangi diziyi izleyeceğinize karar verirken dikkatli olmanız gerekecek. 10 - 16 Eylül 2024 tarihleri arasında yayınlanacak dizileri kaçırmamak için, favori dizilerinizin yayın tarihlerine dikkat edin ve televizyonun başında yerinizi alın!