3 bankadan süper haber var. ZİRAAT BANKASI VE 2 dev bankadan AÇIKLAMA var! Banka Hesabınıza Hızlı ve Anında 130.000 TL Ödeme Yatacağı KESİNLEŞTİ. Başvuru yapacak olan kişiler bu 3 banka üzerinden diledikleri zaman kredi kullanabileceklerdir. 12 ay vadeli 130 bin TL kredi için Ziraat Bankası haricinde Vakıfbank ve İş Bankası tarafından da başvurular alınmaktadır. 

ZİRAAT BANKASI 

Kamu Bankası olan Ziraat bankası 130.000 TL kredi başvurusu için banka şubelerine gidecek olan kişilere kimlik ve gelir belgesi ile birlikte kredi onayı veriyor. Sigortalı olarak çalışan veya bankadan emekli maaşı alan kişiler başvuru yapabiliyor. 

VAKIFBANK

130 BİN TL kredi için eğer Vakıfbank üzerinden işlem yapacaksanız, banka kredi politikalarına uygun olmanız gerekmektedir. 130 bin TL kredi için başvurular hemen aynı gün içinde hesaba yatacaktır. Kredi notu düşük olan emekliler, maaş müşterisi olması durumunda kredi alabilir. 12 ay vadeye kadar geri ödeme tablosu yapabilirsiniz. 

İŞ BANKASI 

Döviz Kurlarında Son Durum: Dolar ve Euro 13 Eylül 2024’te Ne Kadar? Döviz Kurlarında Son Durum: Dolar ve Euro 13 Eylül 2024’te Ne Kadar?

İş bankası şubelerinden de 130 bin TL kredi başvurusu yapmanız mümkündür. Banka şartlarına uygunsanız hemen işlem yapabilirsiniz. Ayrıca bankanın internet sitesi, İnternet bankacılığı ve İŞ CEP uygulaması üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz.