27 – 29 Nisan 2024 Sınırlı Sayıdaki Son Biletler

Kültürü, dansları, müziği ve kişiliği ile tüm dünyaya kendi adını haykıran ölümsüz kadın karakter Carmen’i klasik bale ve flamenkoyla harmanlayan eserde Carmen rolünde Nazmiye Khozashvili ve Ilgaz Erdağ , Don Jose rolünde Y. Emre Örgüt ve Davıd Khozashvili , Micaela rolünde Buse Cengiz ve Miyu Hiramatsu , La Dulce Muerte rolünde İpek Baydoğan, Escamillo rolünde A.Cem Şenoğlu, General Zuniga rolünde Çağaç Arın Öztornacı, Manolita rolünde Merve Gürer ve Damla Oktay , Frasquita ve Mercedes rollerinde Arzu Kaya ,İdil Şengül ve Damla Oktay , Lilas Pastia rolünde ise Erkin İnan, 27 – 29 Nisan 2024 temsillerinde seyirciyi selamlayacaklar.

Anneler Günü'nde Mutfak Araç Gereci Almak Zannımca Bir Hakarettir! Anneler Günü'nde Mutfak Araç Gereci Almak Zannımca Bir Hakarettir!

 “Carmen”, 2024 Kültür Yolu Festivallerinde de sahnelenmeye devam edecek.

Georges Bizet’in “Carmen” operasının müziği ve Carlos Vilan’ın koreografisiyle sahneye koyulan Carmen”in müzik düzenlemesi Tulio Gagliardo Varas’a ait. 2 perde olarak sahnelenen “Carmen” balesinde orkestrayı Kıvanç Tepe yönetiyor.

“Carmen” 27 – 29 Nisan 2024 tarihlerinde saat 20.00’de Aydın Gün Salonu’nda gerçekleşecek temsilleri için sınırlı sayıda kalan biletler, biletinial internet sitesinden ve Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesinden alınabilir.

Editör: Arda KERSU