Simpsonlar’ın yeni kehaneti ise 2023 son baharında Sırbistan – Kosova savaşı olacağı öngörülüyor. Kosova Türklerin yoğunlukta yaşadığı bir şehir olduğu için bu kehanet Türkleri de ilgilendiriyor.

Morris “2023 sonbaharında Simpsonlar Sırbistan – Kosova savaşını gördünüz mü? Çok Uğursuz görünüyor “ dedi.

Peugeot e-3008 ve e-5008 Long Range: 700 Km Menzilli Elektrikli SUV'lar Geliyor Peugeot e-3008 ve e-5008 Long Range: 700 Km Menzilli Elektrikli SUV'lar Geliyor

2005 senesinde ekranlara gelmişti

Morris bu kehaneti Simpsonlar’ın “Home away from Homer” serisinde görmüştü. Bu bölüm 2005 senesinde yayınlanmıştı. Başka yayınlanan bir bölümde ise 16 Haziran’da gerçekleşen Titan denizaltı faciasında bilmişti.

Son zamanlarda Titan faciası ile gündeme gelmişti

Titan faciası bir çok insanı şok etti. 1989 yapımı simpsonlar’ın yayınladığı diziden bazı bölümleri akıllara getirdi.

2006’da simpsonlar’ın dizide yayınladıkları bölümlerden birinde Titan olayına benzer korkunç bir olay olduğunu hatırlayan dizi hayranları korktu. Bu bölümde; Homer Simpson, öz babası olduğunu düşündüğü Mason Fairbanksla bir macera yaşıyor.

Fairbanks gemisine bindirdiği Homer’e batık geminin kayıp olan “Piso Mojado” zümrüt hazinesini anlatır. Okyanusta beraber  bireysel bir deniz altı ile hazineyi aramaya giderler. Fakat birbirinden ayrılınca olaylar farklı bir boyut alır.

Maceranın içine sıkışan Homer’in oksijeni azaldığı için bilinç kaybı yaşar. Babası ise 3 gün sonra bir hastanede gözlerini açıp bu sınavdan kurtulur. Daha öncesinde Corona-virüs pandemisi ve Donald Trump’in ABD’ye başkan olacağını da bilmişlerdi.