Dikkat! Beklenen Kötü Haber Japon Deprem Uzmanın'dan Geldi: 7 ve Üzerinde Deprem Beklenen İlleri Resmen Açıkladı!" Dikkat! Beklenen Kötü Haber Japon Deprem Uzmanın'dan Geldi: 7 ve Üzerinde Deprem Beklenen İlleri Resmen Açıkladı!"

2024 Yaz Olimpiyatları, 26 Temmuz - 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek. Bu, Paris'in üçüncü kez olimpiyatlara ev sahipliği yapması olacak. Daha önce 1900 ve 1924'te de olimpiyatlara ev sahipliği yapmış olan Paris, 2024'te 100 yıl aradan sonra tekrar olimpiyatlara ev sahipliği yapacak.

Oyunlar, 32 branşta 48 dalda yapılacak. Bu, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda yer alan 33 branş ve 50 daldan daha az. Oyunlar için inşa edilecek yeni tesisler arasında, Paris'in merkezindeki Seine Nehri kıyısında yer alacak yeni bir Olimpiyat Stadı ve Seine Nehri'nin üzerinde yüzen bir yüzme havuzu yer alıyor.

Oyunların sloganı, "Made for Sharing!" (Paylaşmak için yapıldı!) olacak. Oyunlar, çevre dostu ve sürdürülebilir bir şekilde düzenlenmesi planlanıyor.

Editör: Ozge Ozkan