Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sağladığı sosyal yardım ödemelerinin Temmuz ayında zamlı olarak hesaplara yatırılacağı söylendi. Bu zamlı tutarında da 10-11-12 Ağustos günleri arasında hesabınıza yatacak.

PTT Şubelerine Giderek Paranızı Çekin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı üzerinden evde bakım maaşı olarak yatırılan tutarın 5098 TL tutarında olduğu belirtildi. Yeni kimlik kartı ile birlikte PTT şubelerine giderek ödemeyi alabilirsiniz.

Evde bakım maaşının zamlı olarak tutarının 5098 TL olduğu belirtildi. Önceki tutarın ise 4336 TL olduğu biliniyordu. Temmuz ayı ile birlikte memur, işçi, memur emeklisi ve işçi emeklisine gelen zamlarla birlikte sosyal yardım ödemelerinde ödemelerin zamlı olarak yatırılacağı belirtildi. Bu tutarla birlikte hak sahibi olan vatandaşlar ödemelerini çekebilecekler.

Ödemelerinizi PTT şubelerine giderek alabileceğiniz gibi IBAN numarasını verenlere de banka hesabına yatacağı belirtildi. 5098 TL tutarındaki sosyal yardımı 10-11-12 Ağustos tarihleri arasında çekebileceksiniz.

Asgari Ücrette Tarihi Artış: KKTC'de Yılın Üçüncü Zamı Açıklandı! Asgari Ücrette Tarihi Artış: KKTC'de Yılın Üçüncü Zamı Açıklandı!

Bu yardım noktasında ödemelerin devam ettiği ve başvurularında son hız devam ettiği belirtildi. Kriterlere uyan herkes yardımdan yararlanabilirler. Sosyal yardım noktasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bilgi alabilirsiniz.