SAĞLIKLI VEJETARYEN BESLENMENİN İPUÇLARI SAĞLIKLI VEJETARYEN BESLENMENİN İPUÇLARI


Sosyal medya platformu Instagram'da Seda Akgül paylaşımları büyük bir merakla takip edilmektedir. Yıllar önce yaşadığı olaylı boşanma sürecinin ardından Seda Akgül, fit ve sağlıklı formu hâlâ dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ünlü isim, kilo verme yolculuğunu ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını bir röportajında paylaşmıştı. İşte Seda Akgül'ün 6 ayda tam 25 kilo vermesini sağlayan diyeti...
Seda Akgül Nasıl Bir Diyet Uyguladı?
Ünlü sunucu Seda Akgül, 4 aylık bir evlilik sonrası ayrıldığı Avram Habib ile ilişkisinin bitme nedenlerini geçmişte katıldığı bir televizyon programında açıklamıştı. Akgül, eski eşinin evlilikleri boyunca kendisine hakaret eden sözler sarf ettiğini belirtmişti. Bu hakaretler arasında, "Hayatımda yer alan en çirkin kadın sensin" ve "Benim 55 yaşındaki kız arkadaşım sana 5 basar" gibi ifadeler yer alıyordu.
Seda Akgül, ayrıca son dönemde 6 ayda 25 kilo verdiği iddialarına da yanıt vermişti. İddialara göre, bu kilo kaybının mide ameliyatıyla gerçekleştiği öne sürülmüştü. Ancak ünlü sunucu, bu iddiaları yalanlamıştı.
Akgül, yıllar önce verdiği bir röportajda beslenme alışkanlıklarını da paylaşmıştı. "Çok vitamin desteği aldım. Sabah kahvem var, sade. Aç karnına bunu içiyorum. Bu da benim metabolizmamı fazlasıyla hızlandırıyor. Ardından da bir tostum var" diyerek sabah rutinini anlatmıştı. Akgül: "Günde iki öğün yemek yiyorum ve 5 ya da 5,5 saat arayla aç kalıyorum. Akşam yemeğim ise genellikle hafif yiyeceklerden oluşuyor," şeklinde beslenme düzenini açıklamıştı.