Samsunspor artık şampiyon oldu, süper lige çıktı, daha önce Samsunspor'un önünden geçmeyenler Samsunsporlu olmaya başladı.

Hele bir de bu şampiyonluk seçim arifesinde gelince artık boynuna atkı takmayan kalmadı.

Keçiörengücü maçını her zamanki gibi basın tribününde izledim.

Bizim tribün protokol tribününe çok yakın.

Maçın başlamasına az bir zaman kala milletvekilleri, milletvekili adayları il başkanları yönetim kurulu üyeleri kısacası protokol tribünü ana baba günü oldu.

Her biri yanında bir tane de fotoğrafçı getirmiş.

Samsunspor gol atıyor bir anda fotoğrafçılar kimin ekibinde ise o kişinin karşısına geçiyor o kişi ellerini kaldırıyor ve çekilsin fotoğraflar paylaşılsın sosyal medyada.

Tabi siz alkışlıyorsunuz sosyal medyada paylaşıyorsunuz Samsunspor taraftarı da helal olsun size maça geldiniz koşarak gidip size oy verelim diyecek...

Benden söylemesi yanlış yoldasınız...

Bu taraftar kulüp kayyuma kaldığı zaman bu şehrin Valisi Osman Kaymak elinde makbuz gezerek takıma destek verirken siz kendi şirketlerinizden ve cebinizden kaç lira yardım ettiniz onu merak eder.

Devletin, partinin ya da belediyenin parası ile şov yapmak kolay çünkü o parada sizin payınız yok o para kolay harcanıyor.

Bu şehirde kağıt toplayarak yatalak karısının tedavisini yaptıran Kibar Dayı 550 lira kayyum döneminde bağış yaparken siz de kendi cebinizden ve şirketlerinizden kaç lire yardım yaptınız ortaya koyun ki taraftar size destek olsun oy versin.

O dönemler kulübün önünden bile geçmiyordunuz ki para isteyecekler diye.

Şimdi Yüksel Yıldırım geldi para sorunu yok takım şampiyon oldu tabi hepiniz oy için Samsunsporlu olursunuz.

Seçim bitince 5 yıl daha o kapıyı çalmayacağını bilmiyor mu bu taraftar.

Seçim vaadi Samsunspor tesislerini yıkmak olan kişinin atkı takmakla, devletin parası ile her tarafa kutlama yazısı yazmakla Samsunsporlu olmadığını bu taraftar bilmiyor mu ?

Bu şampiyonluğu görmeden ama bu şampiyonluk için yıllarca bu takımın peşinden giden Mustafa Erkanat, Emin Kar, Teoman Taş, Engin Tatar, Volkan Bingöl, Tarık Darende ve Tarık Kaptan ile adı aklımıza gelmese de dünya durdukça kalbimizde yaşayan isimler artık mezarlarında rahat uyuyacak.

Samsunspor taraftarı da her atkı takanın, her golden sonra sosyal medyada fotoğraf paylaşanın peşinden koşmayacak...