Yeni yıl öncesinde maddi destek arayanlar için Garanti Bankası, yılbaşı kredisi kampanyası başlattı. Bankanın sunduğu özel fırsatlarla, 25.000 TL'ye kadar düşük faiz oranlarıyla kredi alma imkanı sunuluyor.

Kredi Şartları ve Kimler Başvurabilir?

Yılbaşı kredisi için en düşük faiz oranlarıyla 25.000 TL’ye kadar destek sağlayan Garanti Bankası, özel faiz oranlarıyla ve 36 ay vadeli seçenekler sunuyor. Kampanya kapsamında, ayrıca sıfır faizli 6 ay vadeli 15.000 TL nakit avans ve %0,99 faizli 6 ay vadeli 10.000 TL kredi seçenekleri de sunuluyor. Toplamda 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi imkanı müşterilere sunuluyor.

Aile Destek, Evde Bakım ve 65 Yaş Maaşı İçin Zam Beklentileri! Hangi Ödemeler Zamlanacak? Aile Destek, Evde Bakım ve 65 Yaş Maaşı İçin Zam Beklentileri! Hangi Ödemeler Zamlanacak?

garanti-1ba

Başvuru ve Son Tarih

Başvurular mobil bankacılık, internet bankacılığı veya şubeler aracılığıyla yapılabilir. Son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlenmiş olup, başvuru işlemleri hızlı ve kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Başvuru onayı anında cep telefonlarına iletiliyor.

Sadece Banka Müşterilerine Özel

Garanti Bankası'nın yılbaşı kredisi kampanyasından faydalanmak için banka müşterisi olmak gerekiyor. Yeni bir hesap açarak da kampanyadan yararlanma imkanı bulunuyor.