Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Yeni Taslağı: 7 Bin TL Üzeri Alışverişlerde Zorunlu Kart Kullanımı Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Yeni Taslağı: 7 Bin TL Üzeri Alışverişlerde Zorunlu Kart Kullanımı


Yakın tarihlerde adına sıkça duyduğumuz Tarım Kredi market zincirlerini de takip eder oldular. Son olarak da Tarım Kredi marketleri 6 ürününe indirim yaptığını açıkladı.
Türkiye'de artan enflasyon ve zamlar nedeniyle her gün onlarca ürüne yeni zamlar geliyor. Özellikle marketlerde ürünlerin fiyatındaki değişim ve artışa vatandaş yetişemiyor. Bu zamlardan en az şekilde etkilenme isteyen Türk insanı marketlerin indirim günlerine yakından takip ediyor. 
Tarım Kredi Ucuza Satış Yapıyor
Güncel indirim kampanyalarıyla gündeme damga vuran marketse Tarım Kredi marketleri olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye genelindeki binlerce mağazası ile vatandaşa en ucuz ürünleri iletmeye çalışan bu market zincirine yoğun ilgi var. Son zamanlarda da Tarım Kredi market zinciri 6 üründe daha indirim yaptığını açıkladı. 
Vatandaş Bu İndirime Karşı Çıktı 
Bahsi geçen indirimli ürünlere, vatandaşlar ise tepki gösterdi. İndirimde fiyatların piyasa fiyatları neredeyse aynı olduğunu belirten vatandaşlar Tarım Kredi marketlerinin eskiden olduğu gibi kayda değer indirim yapmadığını dile getirdi. 
Tarım kredinin indirim diye sattığı ürünler ve fiyatları işte şu şekilde; 
Salatalık 11,25 TL
Limon 12,75 TL
Elma 19,90 TL
Yeşil biber 28,90 TL 
Armut 30,90 TL 
Yerli muz 30,00 TL